Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 76
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Akcija Ja sam 18+

Na Karlovačkim danima piva bez varanja - Pivo samo punoljetnicima

Dani piva u Karlovcu (1)
Foto: Karlovačka pivovara
1/4
04.09.2013.
u 11:21

Smisao narukvica je da pomognu konobarima kako bi lakše prepoznali maloljetnike te da se izbjegne prodaja piva toj skupini, priopćeno je iz tvrtke.

Karlovačka pivovara promiče odgovorno konzumiranje alkohola te je u tom znaku pokrenula akciiju \"Ja sam 18+\" na ovogodišnjima Danima piva u Karlovcu.

Za Dane piva pripremljene su posebne narukvice s natpisom \"Ja sam 18+\" koje se dijele prvenstveno mlađim punoljetnim posjetiteljima nakon što predoče osobnu iskaznicu kojom potvrđuju svoju punoljetnost. 

Smisao narukvica je da pomognu konobarima kako bi lakše prepoznali maloljetnike te da se izbjegne prodaja piva toj skupini, priopćeno je iz tvrtke. Aktivnost su podržali ugostitelji koji sudjeluju na Danima piva, a provedba aktivnosti organizirana je u suradnji s Turističkom zajednicom grada Karlovca.

Za posjetitelje je organiziran i besplatan prijevoz autobusima petkom, subotom i nedjeljom na području Karlovaca i karlovačke županije.

Autobusi \'\'Uživaj u Karlovačkom odgovorno\'\' kreću u 19 sati, a povratak s Dana piva (parkiralište kod Sportske dvorane Mladost) je u 1 sat.

Besplatni autobusi voze na sljedećim linijama:

• Lemić Brdo-Popović Brdo-Kamensko-Dani piva

• Šišljavić-Rečica-Orlovac

Dani Piva traju do 8. rujna.

>>Na otvorenju Dana piva uživali glumci Igor Mešin i Saša Buneta

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije