Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 74
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
afera

Na dražbeno ročište Validusa nisu došli ni ovrhovoditelj ni kupci

sud, čekić
Arhiva VL
20.01.2012.
u 16:19

Nakon što drugo ročište bude zakazano, sud će pismom obavijestiti javnost. Uprava Validusa d.d. uz punu podršku Nadzornog odbora pregovara s vjerovnicima društva radi stabilizacije poslovanja.

Održano je prvo dražbeno ročište varaždinskom Validusu kojemu nisu pristupili ni ovrhovoditelji ni kupci, izvještavaju sa Zagrebačke burze. Sud je zato odlučio da se ročište nekretnina, a riječ je o parkiralištu, garaži i dvorištu u Aninoj 2 u Varaždinu, proglašava neuspjelim. Nakon što drugo ročište bude zakazano, sud će pismom obavijestiti javnost. Uprava Validusa d.d. uz punu podršku Nadzornog odbora pregovara s vjerovnicima društva radi stabilizacije poslovanja.

Podsjetimo, Validus se našao u problemima nakon posrtanja Fimi grupe, čiji je osnivač Milan Horvat osumnjičen u aferi Spice.

Ključne riječi

Komentara 3

BA
babica5
06:24 21.01.2012.

Tresla se brda-------------rodio se miš!-tak da od svega NEBU NIŠ

LU
lutomirski
19:51 21.01.2012.

neznam o cemu se radi, ali izgleda da tu nema niko interesa....???

OB
-obrisani-
11:28 22.01.2012.

hihihihi varazdinci nemaju love hihihihihi, cudno da se za to nije prijavio njihov igrec ili recimo bivsi udabas drk-koji ima vindiju hihihihihhi

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije