Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Plinski biznis

Moralić ulazi u plinski biznis s Gazpromom

Enver Moralić
09.09.2010.
u 08:48

- Mogu samo reći da imamo ozbiljne namjere i razgovore s ruskim Gazpromom da uđemo u posao, rekao je Moralić za Lider.

Enver Moralić, jedan od najvećih hrvatskih poduzetnika, s Gazpromom ulazi u plinski biznis u Poljskoj, Ukrajini i Hrvatskoj. Sam Moralić potvrdio je to, naime, u intervjuu za tjednik Lider, a na pitanje kako mu je to pošlo za rukom, s obzirom na rusko-ukrajinske odnose, Moralić je objasnio kako je u Ukrajini već godinama te poznaje ljude i tehnologiju, a oni poznaju njega.

Kaže kako će za dva mjeseca moći reći nešto konkretnije. "Mogu samo reći da imamo ozbiljne namjere i razgovore s ruskim Gazpromom da uđemo u posao", rekao je Moralić.

Komentara 1

BZ
Branko Zajec
17:12 09.09.2010.

Moralić ulazi u plinski biznis, a u vinskom biznisu (Kutjevo) ljudima plaća 1,5 kuna za kilogram visoko kvalitetnog grožđa. Ljudi su nezadovoljni, jer su prošle godine primali 3 kune za kilogram. Kada se pogledaju cijene Kutjevačkih vina, ova sadašnja ponudaa je smiješna, čak se može nazvati ucjenom.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije