Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 148
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Priopćenje

MOL ne želi da se objavi glavni ugovor o plinskom poslovanju!

\'Koprivnica, 22.09.2010 - Djuro Popijac, ministar gospodarstva. Snimio: Marijan Suu009Aenj\'
Marijan Sušenj/Pixsell
06.10.2010.
u 13:12

MOL je dao ograničenja u vezi s objavom ugovora o plinskom biznisu i odriče se bilo kakve odgovornosti ako bi njegova objava izazvala štetu...

Ministarstvo gospodarstva u svom priopćenju tvrdi kako je netočno da Vlada nije voljna objaviti glavni ugovor o plinskom poslovanju koji je potpisala s MOL-om 2009. godine nego da joj je MOL nametnuo ograničenja vezana za objavu tog ugovora.

 – MOL jasno daje do znanja da se odriče bilo kakve odgovornosti za eventualnu štetu koja bi mogla nastati prema trećima, odnosno svu odgovornost za objavu snosila bi Vlada RH – navodi se u priopćenju. Zato Vlada ne može pristati na takva ograničenja i čim od MOL-a dobije potpunu suglasnost za objavu ugovora, osobito u pogledu odgovornosti za štetu, Vlada RH će ugovor i objaviti, zaključuje se u priopćenju Ministarstva gospodarstva.

Ključne riječi

Komentara 28

VA
vatoka
10:51 12.10.2010.

A tko preuzima ODGOVORNOST ZA ŠTETU koja nastaje NEOBJAVLJIVANJEM ovog ugovora ???

VO
VolimZagreb
20:33 06.10.2010.

A sada pitajte SDP: Gospodo hoćete li vi objaviti ugovor kada dođete na vlast. Vijet ćete...jasno \"DA\" nečete dobiti!!! I to je ono najgore...ovi koji će doći su za istu plinsku komoru kao i ovi do sada i briga ih za sve!

OB
-obrisani-
22:05 06.10.2010.

mafija

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije