Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?

Mljekari definitivno odustali od prosvjeda

mljekari
Davor Puklavec/Pixsell
27.02.2010.
u 14:08

Odluka se temelji na zadovoljstvu proizvođača mlijeka jučerašnjim pregovorima u Ministarstvu poljoprivrede gdje je prihvaćena većina njihovih zahtjeva što se odnosi i na zaštitnu cijenu mlijeka od 2,40 kuna

Hrvatski savez udruga proizvođača mlijeka odustaje od najavljenog prosvjeda najavljenog za 1. ožujka- potvrdio je danas  neposredno nakon sastanka u Sesvetskom Kraljevcu   potpredsjednik Saveza Mladen Šolčić.

Odluka se temelji na  zadovoljstvu  proizvođača  mlijeka  jučerašnjim  pregovorima  u Ministarstvu  poljoprivrede  gdje  je  prihvaćena  većina  njihovih zahtjeva što se odnosi i na zaštitnu  cijenu  mlijeka  od 2,40  kuna  koja  je istina, osjetno manje  od  traženih 3,91  kune, ali  mljekari  tvrde kako  je  i  time  učinjen značajan  pomak  u vrednovanja  domaća  kvalitete.

Šolčić je najavio daljnje  pregovore proizvođača  mlijeka s  ministarstvom i mljekarskim  industrijama, kako  bi se  ubuduće u obostrano  tolerantnijoj atmosferi  pokušalo što  više pomoći  domaćim proizvođačima  mlijeka.

Ključne riječi

Komentara 6

SL
Slavica
18:08 27.02.2010.

šolčiću opet su te potkupili,zašto nisi podržao ratare? izdao si ih kao i ljetos u zagrebu,ali možda ćeš jednom lupiti u zid.

UD
udrimuski
07:05 28.02.2010.

seljaci ulizice, dođe čo, malo ih pomiluje po licu i odmah mir...

MM
Mladen Miletić
19:56 27.02.2010.

Mljekari definitivno odustali od prosvjeda, malo su ih podmitili malo su ih nagovorili i malo uvjerili...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije