Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 16
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ŠIRENJE POSLOVANJA

Mlinar lani uložio 62,4 milijuna kuna u širenje pekara

mlinar
Tomislav Miletić/PIXSELL
24.02.2013.
u 22:10

Investicije kojima su narasli na 106 prodajnih mjesta pomogle su tvrtki znatno povećati prihode na ukupno 289 milijuna kuna

Tvrtka Mlinar 2012. godinu je završila s neto dobiti od 6 milijuna kuna, a poslovanje je obilježilo širenje mreže pekara i izgradnja tvornice kruha. U jednoj su godini uložili 62,4 milijuna kuna što je nešto manje od četvrtine ukupnih prihoda. Investicije kojima su narasli na 106 prodajnih mjesta pomogle su tvrtki znatno povećati prihode na ukupno 289 milijuna kuna.

>> Nakon Slovenije, Mlinar strateški osvaja i susjednu Mađarsku

Komentara 2

Avatar dr. Evil
dr. Evil
08:12 25.02.2013.

Mlinar, moram Vas pohvaliti, vaš kruh - peka od kilograma je odlična, jest da je 13,50 kn, ali vrijedi, i može se jesti i 5 dana nakon kupnje.

SI
sirena50
19:32 26.02.2013.

Moj je savjet, samo se težite prepoznatljivosti po kvaliteti, naravno da to podrazumijeva kvalitetne sirovine i manje aditiva. Ovo je malo skuplji put, ali se zasigurno može dalje doći. Lijepo je vidjeti da domaće kompanije osvajaju i druga tržišta.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije