Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 73
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
U Kikindi

Milanu Vanđuri direktoru Županijske komore Virovitica dodjeljena Povelja

povelja
HGK
14.10.2015.
u 14:14

U Regionalnoj privrednoj komori Kikinda održan je tradicionalni poslovni susret predstavnika Komora iz BiH, Hrvatske, Mađarske, Rumunjske i Srbije

U Kikindi, u okviru 30. turističko-gospodarske manifestacije „Dani ludaje“, održan je  9.“Sajam poduzetništva“ i „EU kutak - promocija turističkih destinacija“, a u  Regionalnoj privrednoj komori Kikinda, tradicionalni poslovni susret predstavnika  Komora iz BiH, Hrvatske, Mađarske, Rumunjske i Srbije.

U okviru susreta, tradicionalno se dodjeljuju, za ostvarene rezultate, tvrtkama i  institucijama Zahvalnice i Povelje - Diplome.

Tom prigodom dodijeljene su tri Zahvalnice. Povelje – Diplome dodijeljene su: tvrtki  „Le Belier“ d.o.o. (561 zaposlenih) i Milanu Vanđuri direktoru HGK – Županijske  komore Virovitica za nemjerljiv doprinos započinjanju i razvoju međukomorske i  gospodarske suradnje između Sjevernobanatskog upravnog okruga u Vojvodini, u  Republici Srbiji i Virovitičko-podravske županije u Republici Hrvatskoj.

Kako su istaknuli domaćini iz Regionalne Privredne komore Kikinda, Tibor Šebek  predsjednik i Horvat Tibor tajnik, u prigodi dodjele, do sada su Povelje – Diplome  dodjeljivane samo velikim tvrtkama i institucijama, a dodjelom Povelje – Diplome  Milanu Vanđuri, po prvi put je učinjena iznimka pa je uručena jednom pojedincu.

Ujedno smatraju da je Milan Vanđura zaslužan i za afirmaciju „Viroexpo-a“, na  području stranih zemalja, iz kojih je trend povećanja broja izlagača na ovom  renomiranom sajmu. Svečanosti dodjele uveličali su, izvođenjem djela klasične glazbe, učenici Glazbene  škole iz Kikinde, priopćila je Županijska komora Virovitica. 

>> Maras: HGK je elitistička prćija jedne opozicijske stranke, HGK: To je vrijeđanje svih gospodarstvenika 

>> Dobre poslovne prilike za tvrtke iz Hrvatske na Kosovu

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije