Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 19
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nova "igračka"

Microsoft radi na novoj verziji pametnog sata

microsoft windows 8,surface,steve ballmer (1)
Reuters/PIXSELL
15.04.2013.
u 10:05

Uz Apple, Samsung i Google i Microsoft se prikuljučio utrci za najbolji pametni sat. Prvi pokušaj su imali davne 2004. godine.

Nakon Applea, Samsunga i Googlea, čini se da se utrci za najbolji pametni sat priključio i Microsoft. Naime, kako izvještava The Wall Street Journal, Microsoft je navodno zatražio od azijskih dobavljača da dostave dijelove za navedeni uređaj.

Ovo ne bi bio prvi Microsoftov pokušaj pravljenja pametnog sata. 2004. godine izbačen je SPOT (Smart Personal Object Technology), koji je omogućavao slanje poruka putem Windows Messengera, davao je informacije o vijestima, dionicama i vremenskoj prognozi. Prestao se proizvoditi 2008. godine, a projekt je ugašen prošle godine.

Stručnjaci danas predviđaju porast potražnje za informatičkim proizvodima integriranim u predmete koje nosimo na sebi.

Microsoft za sada nije komentirao glasine.

>>WinDays: Najboljem timu studenata nagrada od 40 tisuća kn

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije