Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 184
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Novi savez

Microsoft, AOL i Yahoo udružuju snage u internetskom oglašavanju

microsoft
Reuters
09.11.2011.
u 22:05

Sporazum stupa na snagu početkom iduće godine kada će početi međusobna prodaja oglasnog prostora.

Kao odgovor na partnerstvo između Googla i Facebooka, tri velike kompanije Yahoo, Microsoft i AOL odlučile su se udružiti u internetskom oglašavanju.

Udruživanjem je svaka od kompanija dobila dopuštenje da prodaju jedna drugoj višak oglasnog prostora što to ne znači da prestaju sa međusobnom konkurecijom, javlja Reuters. Tvrtke će i dalje zadržati svoje prodajne timove i nastaviti sa natjecanjem za oglasni prostor.

Sporazum stupa na snagu početkom iduće godine kada će početi međusobna prodaja oglasnog prostora, a Rik van der Kooi iz Microsofta kaže kako je ovo udruživanje kao plima koja podiže brodove.

Od Facebook-a i Google-a se očekuje kako će povećati svoj udio u internetskom oglašavanju sa 9.3 posto na 16.3 posto.

Komentara 2

OB
-obrisani-
17:41 10.11.2011.

jo bom prek njih oglasovav da moreju moji pajdosi dojti k meni na pijacu a zene na kovu i koloce hehehehehe

LU
lutomirski
20:00 20.11.2011.

od mene nece niti kune profitirat nit cu se negdje log in irati, jedino kod Vecernjeg Lista ali na krivu adresu i krivo ime i sve moguce sto je krivo, cak IP adresa nestima ...ha,ha, pa necete vi valda meni komandirati....!!! uostalom mozete sve ugasiti....ionako su svi ti u forumu teski glupani i malosvjet...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije