Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 15
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
top employer

Metro Cash & Carry Hrvatska među najboljim poslodavcima u Europi

31.03.2009., Jankomir, Zagreb - METRO cash and carry
Foto: Tatjana Tadic/Poslovni dnevnik/PIXSELL
1/2
26.02.2016.
u 10:34

Certifikat je Metrou dodijelio Institut Top Employers u četvrtak u Amsterdamu

Metro Cash & Carry Hrvatska dobitnik je certifikata Top Employer za najboljeg poslodavca u Europi i Hrvatskoj, izvijestili su iz tog trgovačkog lanca.

Certifikat je Metrou dodijelio Institut Top Employers u četvrtak u Amsterdamu, a Metro ga je dobio jer je ostvario najviše standarde izvrsnosti u uvjetima koje pruža svojim zaposlenicima. U usporedbi sa 717 tvrtki iz cijelog svijeta koje su sudjelovale u istraživanju, rezultati Metroa nadmašili su 61 posto certificiranih kandidata, navodi se u priopćenju.

"Rezultati istraživanja instituta Top Employers pokazuju kako programi koje smo razvili zaposlenicima omogućuju razvoj i ostvarivanje potencijala. Nastavit ćemo raditi u smjeru koji je Metrou osigurao mjesto među najboljim poslodavcima u Europi", izjavila je direktorica Odjela ljudskih resursa i korporativnih komunikacija Metroa Cash & Carry Nela Bučević.

Istraživanje se sastoji od pitanja koja pokrivaju gotovo 600 procesa i programa tvrtke i detaljno analiziraju devet tematskih cjelina - strategiju razvoja talenata, upravljanje ljudskim resursima, proces zapošljavanja i uvođenja u posao, učenje i razvijanje, razvoj rukovodstva, upravljanje karijerom, povlastice i kompenzaciju te korporativnu kulturu. U osam tematskih cjelina Metro Cash & Carry Hrvatska ostvario je iznadprosječne rezultate.

Institut Top Employers sa sjedištem u Nizozemskoj od 1991. izdaje certifikat tvrtkama koje ostvaruju najviše standarde u uvjetima za svoje zaposlenike. Certifikat se temelji na analizi parametara koji ukazuju na uvjete koje poslodavac nudi zaposlenicima te na to kako osigurava kvalitetne inicijative za profesionalni i osobni razvoj zaposlenika.

>> Konferencija «Manager20-Youth reshaping the future» na Ekonomskom fakultetu u Zagrebu nadmašila očekivanja

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije