Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 118
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Prevencija šteta

MeteoUniqa najavljuje vremenske nepogode korisnicima kaska

prag, grmljavina
Reuters
10.02.2011.
u 11:20

Obavijest o oluji, tuči, ledenoj kiši, poledici ili snježnim nanosima u gradu čiji poštanski broj prijave osiguravatelju korisnici će dobivati dva sata ranije SMS-om ili mailom, a predupozorenje 48 sati prije nevremena

Korisnike kasko osiguranja Uniqe ubuduće će o dolasku ekstremnih vremenskih nepogoda besplatno upozoravati servis MeteoUniqa. Obavijest o oluji, tuči, ledenoj kiši, poledici ili snježnim nanosima u gradu čiji poštanski broj prijave osiguravatelju dobivat će dva sata ranije SMS-om ili mailom, a predupozorenje 48 sati prije nevremena.

– Cilj nam je izbjeći štetu jer pravodobnim reagiranjem korisnici naših usluga mogu na vrijeme skloniti vozilo, zatvoriti prozore u stanu ili izbjeći opasno putovanje – istaknula je na predstavljanju usluge Saša Krbavac, predsjednica uprave Uniqa osiguranja.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije