Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
teška vremena

Merkel: Europi treba barem 10 godina za oporavak od krize

merkel, sarkozy (1)
Reuters/PIXSELL
05.11.2011.
u 14:10

Nakon summita 20 najmoćnijih zemalja proteklog tjedna u Cannesu, kancelarka Angela Merkel Nijemcima je poručila da je oporavak od krize desetljeće daleko.

Njemačka kancelarka Angela Merkel je na svojoj internetskoj stranici sunarodnjacima poručila kako treba proći barem deset godina kako bi se Europa oporavila od krize, piše AFP.

- Put do rješenja je težak i moramo ga prolaziti korak po korak - rekla je Merkel u svojem tjednom obraćanju Nijemcima nakon sastanka G20 u Cannesu.

Istaknula je kako problem krize neće samo nestati te da se svi u Europi moraju potruditi da bi postigli važne ciljeve.

Ključne riječi

Komentara 61

OB
-obrisani-
17:00 05.11.2011.

sorry about typo

JE
JeruzalemskiMaraton
14:16 05.11.2011.

Merklice ako treba i sto godina, samo je spasi andjela samo zovi svi ce sokolovi....

RR
Rrrracoon
15:38 05.11.2011.

Evropa se nikad nece oporaviti. Nezaposlenost oko 30% do 40%, svi zajednicki dugovi oko 200 biljuna dolara. Nema oporavka, dolazi propast Evropske unije.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije