Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

MBA - titula s kojom nećete proći nezamijećeno

COTRUGLI Business School
07.12.2020.
u 08:54

MBA program (Master of Business Administration) vodeći je standard poslovne edukacije širom svijeta

Želja za napretkom motivira mnoge od nas. No, što se dogodi kada osjetite da ste zapeli na karijernom planu? Koje opcije su vam na raspolaganju? Prekovremeni rad, preuzimanje dodatnih projekata? Čak ni to ne jamči da će nadređeni prepoznati vaš dodatan trud. Ipak, postoji nešto čime se možete istaknuti, a to je MBA. Titula s kojom ne samo da nećete proći nezamijećeno, već će vam dati kredibilitet i otvoriti vrata raznim novim prilikama.

Što je MBA?

MBA program (Master of Business Administration) vodeći je standard poslovne edukacije širom svijeta. Temeljna vrijednost programa je primjenjivost stečenog znanja na različite izazove i prilike u poslovnom svijetu. Potiče kreativno razmišljanje, daje pregled aktualnih trendova u međunarodnom poslovanju, upoznaje vas s najnovijim tehnikama upravljanja i suočavanja s izazovima.

Zašto MBA?

Onima koji traže promjenu u karijeri MBA programi su sjajna prilika za istraživanje novih pozicija ili industrija. Ako ste pak poduzetničkog duha, MBA će vam pružiti sveobuhvatno razumijevanje poslovnih principa koje će rezultirati uspješnim pokretanjem vlastitog održivog biznisa. S druge strane, potiče se i korporativno poduzetništvo čime i kompanije primaju maksimum od svojih zaposlenika i osiguravaju tržišnu konkurentnost.

Razmjena iskustava kao jedna od najučinkovitijih metoda učenja

Temeljna vrijednost MBA programa je primjenjivost svega što naučite na stvarne situacije u svakodnevnom poslovnom svijetu. Kroz metodu studija slučaja sudionicima se omogućuje rad na stvarnim poslovnim slučajevima iz cijelog svijeta, s naglaskom na usporedbi s lokalnim tržištima. Polaznici rade u timovima čiji članovi dolaze iz različitih poslovnih grana. Inzistira se i na timskom radu radi poticanja razmjene iskustava između sudionika, a pokazao se najučinkovitijim načinom učenja.

Učite od najboljih

Jedna od najvećih vrijednosti MBA programa su svjetski priznati predavači koji vas najbolje pripremaju za promjene koje se odvijaju u modernom biznisu i otkrivaju trikove za potpuno ostvarenje vašeg potencijala.

Prilika za umrežavanje

U poslovnom svijetu važno je izgraditi kvalitetnu mrežu profesionalnih kontakata. Pridruživanjem MBA  zajednici nećete širiti svoje kontakte samo za vrijeme predavanja. Brojni događaji koji se organiziraju za alumnije predstavljaju sjajne prilike za umrežavanje s iskusnim menadžerima u opuštenom okruženju. Velik broj alumnija ističe upravo umrežavanje kao jedan od glavnih razloga upisa MBA programa.

Otvorite vrata poslovnom uspjehu

Više od 50% nositelja MBA titule u svijetu su viši menadžeri ili članovi uprava. Istraživanja su pokazala da postoji rast u visini plaće polaznika po završetku MBA programa. MBA titula označava svjetsko priznanje vašeg znanja i sposobnosti. Bez obzira gdje planirate izgraditi karijeru, MBA će povećati vaš poslovni kredibilitet.

Koji MBA odabrati?

Prilikom izbora vašeg edukacijskog partnera, važno je informirati se o poslovnoj školi čiji ćete polaznik postati. COTRUGLI Business School u našoj se regiji profilirala kao vodeća škola u poslovnoj edukaciji. Škola okuplja 2200 alumnija, a njezini programi su međunarodno akreditirani od strane Assocation of MBAs (AMBA). Priznanje od strane AMBA-e polaznicima jamči prepoznatljivost i konkurentnost diplome, kvalitetu predavača, iskustvo i relevantnost polaznika te dodatne aktivnosti koje podržavaju networking polaznika. „MBA programi na COTRUGLIJU omogućuju sustavni i sveobuhvatni pristup menadžerskom obrazovanju i kao takvi jedinstvena su podrška uspješnom razvoju karijere“, kaže Lana Dojčinović Matovina, izvršna direktorica u COTRUGLIJU.

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije