Naslovnica Biznis Kompanije i tržišta

M+ Grupa akvizirala tvrtku Trizma d.o.o.

Partnerstvo, suradnja menadžmenta, puna podrška vlasnika i tima te zajednička vizija i strategija razvoja usluga, osnovne su značajke povezivanja kompanija
10. rujna 2019. u 15:21 0 komentara 299 prikaza
Meritus ulaganje

Društvo Meritus ulaganje d.d. (ZSE: MRUL) objavilo je danas strateško partnerstvo s kompanijom Trizma d.o.o. iz Beograda. Poslovat će u četiri zemlje regije na šest lokacija, a pružat će usluge za više od 150 klijenata u preko 50 zemalja svijeta. Meritus ulaganja d.d. akvizicijom su stekla 51 posto udjela u tvrtki Trizma d.o.o. te premašila brojku od 2.700 zaposlenika i ukupan godišnji prihod veći od 300 milijuna kuna. Time su potvrdili lidersku poziciju kada je riječ o regionalnom tržištu usluga odnosa s korisnicima (Customer Relationship Management) i usluga ustupanja poslovnih procesa (Business Process Oursourcing).

Partnerstvo, suradnja menadžmenta, puna podrška vlasnika i tima te zajednička vizija i strategija razvoja usluga, osnovne su značajke povezivanja kompanija, poručuju iz kompanija.

"Trizma d.o.o. značajno je strateško pojačanje M+ Grupe. Posebno mi je zadovoljstvo da je priključivanje Trizme M+ Grupi napravljeno u bliskoj suradnji s cjelokupnim menadžmentom. Udjeličari Trizme i dalje će imati aktivnu ulogu u kompaniji. Našim novim kolegama želim iskrenu dobrodošlicu u ovu brzorastuću međunarodnu obitelj. Strast, strategiju i viziju ono su što dijelimo s njima te se odsada zajedno fokusiramo na zadovoljstvo naših klijenata, rast te razvoj usluga", kazao je predsjednik Uprave Meritus ulaganja d.d. Ivan Posavec.

"Kao prva i najveća nezavisna BPO kompanija u Srbiji, dugo smo razgovarali s potencijalnim ulagačima i partnerima o daljnjim planovima za rast. Meritus ulaganja smo prepoznali kao najboljeg mogućeg strateškog partnera s kojim dijelimo najvažniju vrijednost – potpunu predanost pružanju vrhunske usluge našim klijentima i njihovim korisnicima. Radujem se zajedničkom nastavku puta prema izvrsnosti i postavljanju novih standarda u industriji", kazao je izvršni direktor Trizme d.o.o. Eldar Banjica.

Provala
OPREZA NIKAD DOSTA
Većina provala u domove ostane nerazriješena, lani je samo u Zagrebu bilo gotovo četiri tisuće provalnih krađa

A1 izdvaja za Vas

Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.