Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 53
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
hanfa

M. Carić i A. Nobilo vraćaju DTR u život

'14.06.2013., Zagreb - Milan Caric, poduzetnik koji je s partnerom odvjetnikom Antom Nobilom kupio DTR.  Photo: Boris Scitar/VLM/PIXSELL'
'Boris Scitar/VLM/PIXSELL'
19.07.2013.
u 21:06

Novi vlasnici imaju velike planove za tu posrnulu tvrtku – od osiguranja lohn poslova, rebrendiranja do novih modnih linija

Hanfa je donijela rješenje kojim se poduzetniku Milanu Cariću odobrava objavljivanje ponude za preuzimanje Domaće tvornice rublja (DTR-a). Carić djeluje zajedno s odvjetnikom Antom Nobilom, a 70.587 dionica, odnosno udjel od 65,45 % temeljnog kapitala društva, kupili su na javnoj dražbi prije dva mjeseca. Za većinski paket DTR-a platili su 890.000 kuna, odnosno 12,60 kuna po dionici. Tvrtka je bila u procesu predstečajne nagodbe, a radnice su zbog neisplaćenih plaća prosvjedovale. Na prvom ročištu u predstečajnoj nagodbi utvrđen je dug DTR-a od 6,5 milijuna kuna.

Novi vlasnici sada mogu stabilizirati poslovanje i isplatiti plaće, a postoje već i planovi za jačanje tog prepoznatljivog brenda dimnjačara. Planira se osiguranje lohn poslova, zatim rebrendiranje, stvaranje novih modnih linija za žene i muškarce te preuređenje dućana i osiguranje poslova sa stranim partnerima.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije