Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 69
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Farmacija

Luka Rajić za 11 milijuna eura kupio kompaniju u Srbiji

rajić
Arhivska fotografija
25.11.2010.
u 16:51

Tvrtka PharmaS Luke Rajića preuzela je danas srbijansku farmaceutsku kompaniju Ni medic koja godišnje ostvari dva milijuna eura prometa

Tvrtka PharmaS Luke Rajića preuzela je danas srbijansku farmaceutsku kompaniju Ni medic za 11 milijuna eura, prenijela je agencija Beta.

U sklopu investicije je i preuzimanje tvrtke za distribuciju lijekova In med i ulaganje u razvoj poslovanja, uključujući i završetak tvornice generičkih lijekova u Zrenjaninu.

Predsjednica uprave PharmaSa Zdravka Knežević istaknula je na konferenciji za novinare u Srbiji da je dolazak na srbijansko tržište prioritet kompanije budući da se na tom tržištu nove terapije pojavljuju s tri do četiri godine zakašnjenja u odnosu na Hrvatsku.

Proizvodnja u tvornici u Zrenjaninu trebala bi početi sredinom 2012. Trenutačno tvrtka Ni medic u svom pogonu u Beogradu proizvodi devet vrsta lijekova, s godišnjom prometom od dva milijuna eura, a najavili su da će iduće godine registrirati 20 novih lijekova.

 

Ključne riječi

Komentara 67

OB
-obrisani-
19:29 25.11.2010.

25.11.2010. u 19:23h Kosovo_je_srce_Albanije je napisao/la: Svaki moron bi skužio da u Hrvatskoj nisu problem korumpirani političari i privatnici. Već zloba i jal naroda, na svakoga tko je uspio u životu. +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ Točno, SVAKI MORON!!!

Avatar Glina74
Glina74
19:56 25.11.2010.

obečao je Mesiću da če graditi tvornice ljekova po hrvatskoj a sada odeše hrvatski novci u srbiju PLUC na RAIĆA I MESIĆA

DR
dreamteam
19:57 25.11.2010.

Nesto mi ovdje nije jasno. Jedna tvrtka sto cini 2 milijuna eura prometa godisnje prodaje se za 11 milijuna??!! Ili ta tvrtka ima nekretnina u ostaloj vrijednosti.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije