Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 170
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NE ISPLATI IM SE

Lufthansa smanjuje broj letova za Hrvatsku, ali i ukida dvije linije

Lufthansa
Reuters
05.10.2020.
u 09:45

U listopadu će Lufthansa imati sedam linija prema Hrvatskoj, što su dvije manje u odnosu na rujan, ali će zato biti puno manje letova

Zbog koronakrize njemačka aviokompanija Lufthansa više ne prometuje iz Münchena prema Puli i Zadru, a broj tjednih letova značajno se smanjio prema drugim hrvatskim odredištima.

U listopadu će Lufthansa tako imati sedam linija prema Hrvatskoj, što su dvije manje u odnosu na rujan, ali će zato biti puno manje letova, piše portal Croatian Aviation.

Linija Frankfurt - Dubrovnik prometovat će jednom tjedno, subotom, do 17. listopada. Lufthansa je na ovoj liniji u kolovozu prometovala 3, a u rujnu 2 puta tjedno.

Linija München - Dubrovnik prometovat će četiri puta tjedno, ponedjeljkom, srijedom, petkom i nedjeljom, do 24. listopada.

Linija Frankfurt - Split prometovat će jednom tjedno, subotom, do 17. listopada. Kompanija je na ovoj liniji prometovala 4 puta tjedno u kolovozu, te 3 u rujnu.

Linija München - Split prometovat će četiri puta tjedno, utorkom, četvrtkom, subotom i nedjeljom, do 24. listopada.

Linija Frankfurt - Zadar prometovat će jednom tjedno, subotom, do 24. listopada. Radi se o jednom letu tjedno manje u odnosu na rujan, te dva u odnosu na kolovoz.

Linija Frankfurt - Pula prometovat će do 17. listopada, jednom tjedno subotom. I ovdje je riječ o jednom letu tjedno manje u odnosu na rujan, te dva u odnosu na kolovoz.

Linija München - Zagreb prometovat će do 17. listopada 5 puta tjedno; utorkom, četvrtkom, petkom, subotom i nedjeljom. Od 18. listopada na ovoj će liniji biti svega tri leta tjedno, četvrtkom, subotom i nedjeljom.

Ključne riječi

Komentara 3

Avatar Europsko-Balkanska Ljubav
Europsko-Balkanska Ljubav
09:56 05.10.2020.

Lufthansa smanjuje broj letova za Hrvatsku, ali i ukida dvije linije jer Njemci vele da na Balkanu nema ništa novo a staro niš ne valja.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije