Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 127
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nova djelatnost

Lonia preuzela Slogu podravsku trgovinu d.o.o. i Podravski mlin d.o.o.

Lonia
21.12.2019.
u 10:12

Ovom akvizicijom Lonia je postala bogatija za novu djelatnost - mlinarstvo

Trgovački lanac Lonia iz Kutine u srijedu 11. prosinca 2019.g. postao je novi vlasnik Sloge podravske trgovine d.o.o. iz Đurđevca i Podravskog mlina d.o.o. iz Podravskih Sesveta. Na održanoj skupštini konstituirani su novi Nadzorni odbor i Uprava društva, a Sloga i Podravski mlin su time postali članice Grupe Lonia koju čine tvrtke Lonia d.d. (maloprodaja, veleprodaja), Spuga-k d.o.o. (vinarstvo) i Gradska pekara d.o.o.(pekarstvo). Sloga podravska trgovina d.o.o. će i nakon promjene vlasništva poslovati pod istim nazivom.

Ovom akvizicijom Lonia je postala bogatija za novu djelatnost - mlinarstvo, povećala je ukupan broj prodajnih mjesta na više od 315 i time dodatno učvrstila svoju poziciju među TOP 10 trgovačkih lanaca u Hrvatskoj.

Lonia je jedan od najvećih trgovaca na području Sisačko-moslavačke županije i jedna je od osnivačica trgovačkog udruženja Ultra gros. Sa svojim 65-godišnjim iskustvom u maloprodaji i to prvenstveno u malim formatima, zasigurno neće razočarati Slogine Kupce, već ubrzo donijeti veći broj medijski popraćenih promotivnih aktivnosti, akcijskih artikala, raznih popusta i nagradnih igara. Za zaposlenike Sloge i Podravskog mlina ova akvizicija donosi pozitivne promjene jer im je već idućeg dana nakon preuzimanja, isplaćena božićnica u vrijednosti 1.500 kn, kolika je isplaćena i svim ostalim zaposlenicima Grupe Lonia.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije