Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 16
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
40. godina World Travel Marketa

Londonska burza turizma zbog Brexita s puno upitnika

Gari Cappelli
Foto: Marko Lukunić/PIXSELL
04.11.2019.
u 08:00

Predviđene su i posebne prezentacije Kvarnera i Rijeke, kao destinacije kulture 2020., a po prvi puta zasebno nastupa i Splitsko-dalmatinska županija čije su destinacije, uz dubrovačko-neretvanske, za Britance među najpopularnijima u Hrvatskoj

Među pet tisuća izlagača iz cijelog svijeta, koji od danas do srijede nastupaju na najvećem skupu svjetske turističke industrije World Travel Marketu, tradicionalno se predstavlja i hrvatski turizam. Hrvatska turistička zajednica s dvadesetak suizlagača zakupila je izložbeni prostor od tristotinjak četvornih metara, predviđeni su brojni razgovori s partnerima, a već danas će se hrvatski ministar turizma i direktor Hrvatske turističke zajednice, među ostalima, susresti i s turističkim čelnicima Velike Britanije i Španjolske.

Predviđene su i posebne prezentacije Kvarnera i Rijeke, kao destinacije kulture 2020., a po prvi puta zasebno nastupa i Splitsko-dalmatinska županija čije su destinacije, uz dubrovačko-neretvanske, za Britance među najpopularnijima u Hrvatskoj. Hrvatsku je ove godine do 23.listopada posjetilo oko 880.000 gostiju s Otoka, a što će se događati u 2020. prilično ovisi i o razvoju događaja s Brexitom, zbog kojeg je nad WTM-om puno upitnika. 

Londonska burza turizma ove se godine, inače, održava 40. put, a lani je na tom skupu turističkih profesionalaca sa svih kontinenata održano oko milijun sastanaka. Poslovni susreti rezultirali su ugovorima vrijednima oko tri milijarde funti. 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije