Naslovnica Biznis Kompanije i tržišta

Laureati su Atlantic, Valamar Riviera i HT

Nagrada je dodijeljena deveti put na rovinjskoj konferenciji Izazov promjene
19. listopada 2018. u 08:32 0 komentara 236 prikaza
Konferencija Izazov promjene
Foto: Duško Marušić/PIXSELL

Atlantic, Valamar Riviera i Hrvatski telekom ovogodišnji su laureati Poslovnog dnevnika za najbolje odnose s investitorima.

Konferencija 'Hrvatsko i regionalno plinsko tržište' konferencija Hrvatsko i regionalno plinsko tržište Regionalni smo lideri u proizvodnji, ali sve više ovisimo o uvozu

Nagrada je dodijeljena deveti put na rovinjskoj konferenciji Izazov promjene, a kako je naglasio glavni urednik Vladimir Nišević, Poslovni dnevnik smatra da je za kompanije održavanje kvalitetnih odnosa s investitorima izuzetno važno.

U ime HT-a treću nagradu je preuzeo Elvis Knežević, voditelj odnosa s investitorima, a drugu Filip Močibob, voditelj financija i odnosa s investitorima Valamar Riviere. Ivana Barać, voditeljica odnosa s investitorima u Atlanticu, preuzimajući prvu nagradu zahvalila je svim kolegama koji vrijedno rade kako bi poslovni rezultati bili prezentirani ulagačima.

Matija Vuica
Iskroji svoj život
Matija Vuica: Unikati i rad po mjeri nikada neće izaći iz mode

A1 izdvaja za Vas

Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.