Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 86
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?

Kosor: Zatražila sam na uvid menadžerske ugovore i povlastice

jadranka kosor
Foto: Arhiva VL / Luka Klun/VLM
1/2
01.12.2009.
u 10:40

"Neva" će se baviti proizvodnjom kozmetičkih proizvoda, a zapošljavat će 102 radnika. Tvornica je otvorena u Rakitju, nedaleko od Zagreba, u nazočnosti premijerke Jadranke Kosor.

Premijerka Jadranka Kosor i predsjednik uprave Atlantic Grupe Emil Tedeschi pokrenuli su danas proizvodnju u novoj tvornici "Neva" u Rakitju, nedaleko od Zagreba.

"Neva" će se baviti proizvodnjom kozmetičkih proizvoda, a zapošljavat će 102 radnika. Tedeschi je uložio u izgradnju 30 milijuna kuna.

- Došli smo se pokloniti vašim gospodarskim uspjesima u teškim vremenima u kojima živimo, gdje je glavni prioritet borba za svako radno mjesto. Ovaj primjer pokazuje kako je moguće nositi se s krizom - izjavila je na svečanosti otvaranja tvornice Jadranka Kosor.

U izjavi za medije nakon otvorenja tvornice Kosor je otkrila kako je zatražila menadžerske ugovore na uvid, ističući kako je uputila pismo direktorima javnih poduzeća da joj ih pošalju na uvid, kao i pregled ostalih povlastica koje uživaju, poput automobila.

Iako se radi o "jednom kamenčiću", Kosor je istaknula da je bitna poruka i inzistiranje na transparentnosti poslovanja poduzeća u većinskom državnom vlasništvu.

 

Komentara 38

NO
novi
21:39 01.12.2009.

Kosoričina podrška Tedeskiju znači njegov ulazak ili u visoku politiku ili kupovina hrvatskog srebra (Podravka ili sl)

MO
momak23
08:42 02.12.2009.

Nema posustajanja premijerka je odlučna i svim silama će se nastaviti boriti protiv mita i korupcije..

IN
insekticid
14:04 01.12.2009.

a, tko je ovaj mladić, i otkud lova? kako njega nitko ne progoni, a kutlu su npr. na križ razapinjali.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije