Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 20
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Spajanja

Konzum pripojio varaždinski Centropromet

darko knez
06.12.2010.
u 14:08

Pripajanjem se neće povećati Konzumov temeljni kapital niti će se obaviti zamjena dionica Konzuma u zamjenu za dionice Centroprometa, stoji u priopćenju Zagrebačkoj burzi

Na izvanrednoj glavnoj skupštini Centroprometa donesena je odluka o pripajanju te varaždinske tvrtke trgovačkom lancu Konzumu.

Konzum, kao društvo preuzimatelj, osnivač je i jedini dioničar Centroprometa i u tom svojstvu drži 140.508 redovnih dionica tvrtke, nominalne vrijednosti 400 kuna, odnosno 100 posto temeljnog kapitala Centroprometa.

Pripajanjem se neće povećati Konzumov temeljni kapital niti će se obaviti zamjena dionica Konzuma u zamjenu za dionice Centroprometa, stoji u priopćenju Zagrebačkoj burzi.

Komentara 1

OB
-obrisani-
19:19 07.12.2010.

http://www.earn-easy.ws/

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije