Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 183
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Koje EDUKACIJE ne biste smjeli propustiti ove jeseni?

Edukacija
Foto: GettyImages
04.09.2018.
u 09:00

Na tržištu se nude razni programi edukacije, no bitno je prepoznati vrhunske programe koji vam nude dodanu vrijednost za uložena sredstva te vam osiguravaju primjenjivo znanje, predavače iz prakse i potencijalni napredak u karijeri.

HRVATSKI INSTITUT ZA FINANCIJE (HIF) predstavlja jedinstvene programe edukacija koji se izvode u jesenskim terminima te pritom garantira vrhunske predavače, certificirane edukacije te izvrsnu organizaciju:

CFO AKADEMIJA (početak programa 28.09.2018.) predstavlja praktična znanja koja mora imati moderni financijski direktor/šef računovodstva/voditelj kontrolinga kako bi postao jedna od najvažnijih osoba u poduzeću. Program se sastoji od tema poput menadžerskog računovodstva i budžetiranja; poslovnog planiranja, radnog kapitala i strukture financiranja; forenzičnog računovodstva; razumijevanja financijskih pokazatelja; pregleda najvažnijih poreza i porezne optimizacije kao i primjene Excela u računovodstvu i financijama.

PROJECT MANAGEMENT AKADEMIJA (početak programa 20.09.2018.) je aplikacija znanja i vještina, alata i tehnika u svrhu kvalitetnog upravljanja projektima. Jedinstveni tečaj znanja i vještina koje nudimo u sklopu Profesionalne Project Management Akademije predstavlja upravljanje projektima u praksi kako bi se uvidjela aplikacija teorijskog znanja na konkretnim primjerima. Profesionalna Project Management Akademija pomaže u pripremi certifikacijskog ispita u svrhu stjecanja PMP ® (Project Management Professional) certifikata. PMP certifikat je prepoznat kao univerzalni standard izvrsnosti u Upravljanju projektima te danas sve više organizacija zahtjeva od svojih voditelja projekata ovaj certifikat.

DPO AKADEMIJA (početak programa 26.09.2018.) je cjeloviti profesionalni program izobrazbe Službenika za zaštitu osobnih podataka (DPO – Data Protection Officer).

Cilj programa je pružiti vrhunsku edukaciju i visoku razinu znanja sadašnjim ili  potencijalnim Službenicima za zaštitu osobnih podataka (Data Protection Officer). Službenik  za zaštitu osobnih podataka (DPO) za uspješno obavljanje radnih zadataka mora imati znanja  iz područja prava, informacijskih sustava i razumijevanje obrada koje se u njegovoj organizaciji provode ili ona njima upravlja.

MINI MBA IN FINANCE (početak programa 04.10.2018.) je program praktičnog znanja iz financija koji predstavlja najkvalitetniju financijsku edukaciju na našem tržištu. Program se sastoji od upoznavanja sa naprednom analizom financijskih izvještaja, tehnika due dilligencea (dubinskog snimanja) poslovanja poduzeća, teorija o Ekvilibriju računovodstvenih kategorija, razumijevanje i tumačenja KPI - ključnih financijskih pokazatelja, dinamične i statične metode procjene vrijednosti poduzeća; vrednovanja investicijskih projekata, izradu cost-benefit analize; primjenu naprednog Excela® u financijama i financijskom modeliranju.

PREMIUM EXCEL POSLOVNA AKADEMIJA (početak programa 19.10.2018.) predstavlja praktičnu primjenu Excela u financijama, računovodstvu i kontrolingu. Kroz ovaj jedinstveni program nudimo vam konkretne primjere napredne primjene Excela u poslovnom okruženju te upoznavanje sa naprednim funkcijama koji će vam olakšati primjenu Excela i znatno ubrzati poslovanje. Pritom vam osiguravamo napredne primjere iz financija, računovodstva i kontrolinga primjenjive u svakodnevnom poslovanju.

MS POWER TOOLS (početak programa 27.09.2018.) je edukativni program koji prikazuje niz alata koje se jednostavno uklapaju u standardne Office pakete, bilo u obliku dodataka za postojeće alate (Power Pivot, Power Query za Excel), bilo kao posebni alati namijenjeni specifičnoj namjeni (Power BI). Cilj tih alata je približavanje poslovne inteligencije (business intelligence) krajnjem korisniku. Pritom to približavanje ne znači nužno ukidanje korporativnih BI sustava, već ima za cilj dati krajnjem korisniku alate s kojima će lakše doći do krajnjih rezultata koji im trebaju u svakodnevnom radu.

Prijavu za sudjelovanje na programima Hrvatskog instituta za financije (HIF) možete ispuniti na www.hif.hr ili slanjem osobnih podataka na info@hif.hr (ime i prezime, poduzeće, telefon i mail).

ODOBRAVAMO POPUST DO 30% ZA RANE PRIJAVE DO 21.09.2018.

Sve daljnje informacije možete dobiti na www.hif.hr

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije