Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 145
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

KLM ponovo leti za Kanadu

KLM
Promo
10.09.2021.
u 10:24

Nakon odluke kanadskih vlasti da cijepljeni putnici koji imaju negativan rezultat PCR testa mogu ponovo ući u Kanadu zračnim prijevozom, KLM Royal Dutch Airlines je obnovio svoje zrakoplovne za Vancouver, Calgary, Edmonton, Toronto i Montreal počevši od utorka, 7. rujna.

„Oduševljeni smo što kanadska vlada daje dobar primjer ostalim državama dopuštajući cijepljenim ljudima ponovo putovanje. Zahvaljujući ublažavanju putnih ograničenja, možemo ponovo raditi ono što najbolje znamo: povezivati ljude i pružati im nezaboravna iskustva. Naši putnici se sada mogu ponovo susresti sa svojim obiteljima u Kanadi ili prisustvovati važnim sastancima. To što ponovo možemo letjeti do različitih gradova u Kanadi predstavlja važnu prekretnicu za zrakoplovnoj industriji i još je jedan korak na putu oporavka. Nadamo se da će i SAD uskoro ukinuti putna ograničenja,” izjavio je Piter Elbers, predsjednik i glavni izvršni direktor KLM-a.

Visoki higijenski standardi i fleksibilna politika rezervacija

Prioritet KLM-a je sigurnost putnika. Zrakoplovna kompanija je uvela niz zaštitnih mjera u svakoj fazi putovanja, počevši od zrakoplovne luke, preko ukrcavanja, pa do samog leta. Zato je KLM dobio APEX-ov Dijamantni certifikat (Diamond Award) za mjere zaštite zdravlja na letu i postao jedna od vodećih a zrakoplovnih kompanija po pitanju higijene i zdravstvene sigurnosti putnika. Fleksibilna politika rezervacija omogućava putnicima besplatnu promjenu svojih rezervacija ili povrat novca. Također, KLM Royal Dutch Airlines je zadržao svoj APEX (the Airline Passengers Experience Association) status zrakoplovne kompanije od pet zvjezdica, dodijeljen na osnovu ocjena putnika.

Tijekom rujna, KLM će iz Amsterdama svakog dana letjeti za Toronto i Calgary, za Vancouver utorkom, četvrtkom, petkom i subotom, za Montreal ponedjeljkom, srijedom, petkom i nedjeljom, dok su za Edmonton planirani letovi četvrtkom i subotom.

Obnavljanje mreže letova ključna je strategija KLM-a za oporavak od krize izazvane pandemijom Korona virusa. Od početka pandemije, KLM je svoju mrežu letova održavao kako bi osigurao putovanja ljudi, transport medicinskog materijala, cjepiva i drugog tereta.

Ključne riječi
KLM

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije