Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 133
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

KLM dobio nagradu World Class Award kao najbolja zrakoplovna kompanija za putnike

KLM
KLM
02.12.2021.
u 13:03

KLM je nagrađen APEX World Class Award 2022. Ovo je ujedno i najviša kategorija u svjetskim nagradama za zračnu industriju te predstavlja iznimno priznanje za postignuća u područjima kao što su sigurnost, dobrobit i održivost.

Posljednjih 20 mjeseci u prvi plan su došle nove vrijednosti koje su kupcima izričito važne. Fokus na zdravstvenu i sigurnosnu dobrobit u ukupnom iskustvu korisnika snažno se povećala, kao i važnost odgovornog i održivog putovanja. Uz nagradu World Class Award, APEX (Udruga Airline Passenger Experience Association) mjeri i ocjenjuje zračne prijevoznike u odnosu na nova mjerila iskustva korisnika koristeći opsežniju i intenzivniju reviziju podataka. Osim sigurnosti, dobrobiti i održivosti, visoki standardi su također postavljeni za usluge, udobnost, catering i performanse.

Čast nam je i ponosni smo što smo dobili ovu nagradu. Tijekom posljednje dvije godine učinili smo sve što je bilo u našoj moći da putnike prevezemo što sigurnije, održivije i udobnije – od početka putovanja do dolaska na odredište. Činjenica da naši putnici to visoko cijene čini ovu nagradu posebnom. Opravdano očekuju i da naše poslovanje bude što zelenije i održivije. Ova nagrada je, prije svega, velika pohvala svim našim zaposlenicima, koji su nastavili s velikom predanošću i strašću raditi kroz ova teška vremena. Ovo priznanje također nudi poticaj osoblju KLM-a diljem svijeta da nastave s dobrim radom na postizanju održivog oporavka. – izjavio je Boet Kreiken – izvršni potpredsjednik za korisničko iskustvo KLM-a.

APEX je najveća međunarodna zrakoplovna organizacija koja revidira iskustvo zrakoplovnih prijevoznika i putnika. Razvio je renomiranu organizaciju za istraživanje i ocjenjivanje u ovom području. Nagrada World Class dodjeljuje se po prvi put ove godine za sedam zračnih prijevoznika: KLM, Singapore Airlines, Japan Airlines, Emirates, Saudia, Qatar Airways i Turkish Airlines.

Više informacija na: www.klm.hr

Ključne riječi
KLM

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije