Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 192
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Bankarstvo

Kežman potvrđen za predsjednika uprave Vaba banke

kezman
Privatna arhiva
02.02.2012.
u 11:52

Varaždinac Stanko Kežman svoje dvadesetogodišnje radno iskustvo stekao je radeći na odgovornim menadžerskim pozicijama u gospodarstvu i bankarstvu

Na jučer održanoj sjednici Savjeta Hrvatske narodne banke Stanko Kežman potvrđen je za novog predsjednika uprave Vaba banke,  na osnovu prijedloga Nadzornog odbora, priopćeno je danas iz Vaba banke. Nadzorni je odbor, naime, 1. prosinca 2011. godine donio odluku o imenovanju Stanka Kežmana kandidatom za mjesto predsjednika uprave banke na razdoblje od tri godine.

Varaždinac Stanko Kežman svoje dvadesetogodišnje radno iskustvo stekao je radeći na odgovornim menadžerskim pozicijama u gospodarstvu i bankarstvu. Diplomirao je na Fakultetu organizacije i informatike Sveučilišta u Zagrebu gdje je stekao zvanje diplomiranog ekonomista. Svoju poslovnu karijeru počeo je kao pripravnik u Varaždinskoj banci 1984. godine. Tri godine kasnije dolazi na mjesto rukovoditelja Distributivnog centra Levis u Novom Marofu. Ukupno 12 godina radnog vijeka provodi na rukovodećim funkcijama u tvrtkama u sklopu Varteksa. Nakon toga ponovno se vraća bankarstvu i svoju karijeru nastavlja kao direktor podružnice u Privrednoj banci Zagreb. Ubrzo prelazi u Raiffeisenbank Austria, gdje je devet godina bio zamjenik direktora podružnice, a 2009. godine postaje direktor direkcije poslova prodaje u Raiffeisen Factoringu.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije