Naslovnica Biznis Kompanije i tržišta

Kasko 25% jeftiniji bez ‘estetskih’ šteta

Allianz je jučer izašao s novom ponudom u kojoj je određene personalizirane premije pojeftinio od 15 do 25%
11. lipnja 2014. u 16:25 0 komentara 280 prikaza
Slaven Dobric
Foto: Žarko BašićPIXSELL

        Osiguravatelji već neko vrijeme najavljuju poskupljenje kaska, čime bi kompenzirali niže cijene u obveznom autoosiguranju. Većina najavljuje individualizirani pristup izračunu premije. U skladu s tim trendovima, Allianz je jučer izašao s novom ponudom u kojoj je određene personalizirane premije pojeftinio od 15 do 25%.

Za lojalnost klijentima daju do 15% popusta, dok najveće uštede od 25% mogu ostvariti vlasnici vozila koji su spremni sami pokriti manje, estetske štete.

– Kako je jedna od posljedica liberalizacije postupno sniženje cijena obveznog osiguranja od automobilske odgovornosti, tako ona za posljedicu ima i korekciju cijene kaska. Zbog toga smo se vodili željom da klijentima ponudimo ono što im doista treba, uz mogućnost niže premije – komentirao je Slaven Dobrić, Allianzov član uprave za operacije. Osiguravatelj je proširio pokriće pomoći na cesti i na susjedne zemlje izvan EU, proširena su i pokrića totalnog kaska na situacije poput mačke u motoru i oštećenja prtljage te naknadno ugrađene opreme. 

>>Pad cijena u obveznom osiguranju kompenzirat će se poskupljenjem u kasku

Financije
Ja sam PMP
Znate li što je PMP i zašto se u svijetu smatra zlatnim standardom?
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.