Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 84
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
spas u zadnji čas

Karlovačku banku kupuju vlasnici tvornice oružja Žabčić i Vuković

hs produkt
Kristina Štedul-Fabac/PIXSELL
13.12.2013.
u 21:12

U dokapitalizaciju banke spremni su uložiti 75 milijuna kuna.

Ivan Žabčić i Marko Vuković, vlasnici HS Produkta, tvornice koja proizvodi oružje, odlučili su kupiti Karlovačku banku. U službenom pismu stoji kako su u dokapitalizaciju banke spremni uložiti 75 milijuna kuna. Time formalno sprečavaju likvidaciju banke na 60. obljetnicu njezina formiranja.

– Kupujemo banku svojim novcem, a ne novcem HS Produkta. Želimo zaraditi, ali svjesni smo da u banci nema ekstra profita. No, u njoj više neće biti povlaštenih kredita jer nas ne zanimaju ni slava ni skupi automobili – rekao je Ivan Žabčić.

>>HS bi kupio Kabu ako bi mogla raditi bar s nulom

Komentara 1

KA
kajinx
22:09 13.12.2013.

Hvala vam i želim vam puno uspjeha!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije