Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 148
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nagrade

Karlovačkom pivu zlatna medalja Monde Selectiona

gerschbacher
Arhiva Vl-a
19.04.2011.
u 13:17

Ponosni smo na sve što Karlovačko predstavlja – bogatu tradiciju, vrhunsku kvalitetu i najbolja iskustva koja pruža svojim potrošačima – izjavio je predsjednik uprave pivovare Alexander Gerschbacher.

Na međunarodnom natjecanju u kvaliteti Međunarodnog instituta za ocjenjivanje kvalitete Monde Selection u Bruxellesu Karlovačko je pivo nagrađeno zlatnom medaljom u kategoriji lager piva, priopćili su iz Karlovačke pivovare.

– To je veliko priznanje za gotovo 400 zaposlenika koji rade u Karlovačkoj pivovari. Ponosni smo na sve što Karlovačko predstavlja – bogatu tradiciju, vrhunsku kvalitetu i najbolja iskustva koja pruža svojim potrošačima – izjavio je predsjednik uprave pivovare Alexander Gerschbacher.

Ceremonija dodjele nagrade Monde Selection održat će se u Bruxellesu 23. i 24. svibnja.

Nagrada je, kažu u pivovari, jedna potvrda kvalitete njihova piva. Čak četiri piva iz portfelja Karlovačke pivovare (ili četiri vrste Karlovačkog piva) 2004. su nagrađena zlatnom medaljom za kvalitetu, a 2005. Karlovačko je osvojilo i tzv. „pivskog Oscara“ na međunarodnom natjecanju The Brewing Industry International Awards.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije