Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 156
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Kako platiti bilo koju kupnju u BTC-u, ETH-u i drugim kriptovalutama koristeći Swapin Rješenja

Swapin
31.10.2022.
u 13:33

Kriptovalute postoje već više od desetljeća. Pandemija je dovela rastuću klasu imovine i novonastalu tehnologiju na čelo financija. Međutim, sve do nedavno, plaćanje bilo čega kripto imovinom bilo je problematično i nepraktično.

Danas, Swapin rješenja omogućuju vlasnicima kriptovaluta da plate gotovo sve o čemu mogu sanjati u digitalnoj imovini. Tvrtke diljem svijeta počinju koristiti Swapin B2B proizvode za prihvaćanje kriptovaluta od kupaca. Pojedinci također mogu izvršiti kripto plaćanja za povoljnu kupnju u BTC-u, ETH-u i drugim kriptovalutama.

Evo kako platiti bilo koju kupnju u kripto imovini koristeći inovativne Swapin crypto-to-fiat proizvode i usluge.

Kako platiti bilo koju kupnju pomoću rješenja Swapin Crypto-to-Fiat

Swapin je licencirani europski financijski subjekt koji se fokusira na trenutnu konverziju crypto-to-fiat. Svi Swapin proizvodi su sigurni, pouzdani i jednostavni za korištenje. Primarna Swapin rješenja uključuju InstaPay i InstaFill za B2C usluge, te Coin Collector i E-Com widget za B2B usluge. Tvrtke također mogu iskoristiti B2C alate za redovita plaćanja ili dobiti pristup sitnom novcu za troškove.

InstaFill omogućuje korisnicima povezivanje jedinstvenog Swapin kripto novčanika s bankovnim računom, tako da svaki put kada novčanik primi kripto sredstva, ona se trenutno pretvaraju u EUR ili GBP. Ali u svrhu ovog vodiča s uputama, ističemo što InstaPay i Predefinirana plaćanja mogu učiniti za vlasnike kripto valuta koji žele obavljati svakodnevnu kupnju s kripto valutama.

Rješenje InstaPay dizajnirano je tako da bilo kojem primatelju s bankovnim računom mogu biti poslane kriptovalute koje se trenutno pretvaraju u fiat, koji se odmah polaže na pridruženi bankovni račun. Ova usluga plaćanja bez problema eliminira rizik povezan s volatilnošću kriptovalute osiguravajući tečajeve tijekom 30 minuta dok se transakcija odvija.

Dok je InstaPay najprikladniji za prijatelje, obitelj i jednokratna plaćanja za robu ili usluge, Predefinirana plaćanja koriste InstaPay tehnologiju u kombinaciji s predlošcima ponavljajućih plaćanja kako bi plaćanje mjesečnih računa, pretplata, najamnine i više s kriptovalutama bilo dostupnije nego ikad prije.

Kako Swapin Instant Payment Rješenja povezuju tvrtke s nositeljima kripto valuta

U mnogim slučajevima, vlasnici kriptovaluta možda već mogu iskoristiti Swapin rješenja s raznim partnerima, poput tvrtke za nekretnine RE/MAX i mnogih trgovaca luksuznom robom. Te su tvrtke implementirale Swapin B2B alate kako bi neprimjetno prihvatile kriptovalute od svojih kupaca, a opet primile fiat na povezani korporativni bankovni račun.

Poduzeća se mogu osloniti na alate kao što je Coin Collector za praktično prihvaćanje kriptovaluta od bilo kojeg kupca. Coin Collector generira prilagođeni URL s unaprijed ispunjenim podacima o plaćanju tako da je korisnicima jednostavno dovršiti postupak plaćanja s kriptovalutama.

Widget za e-trgovinu plug-and-play E-Com omogućuje korištenje kriptovaluta za plaćanje robe i usluga na bilo kojoj poslovnoj web stranici. E-Com korisnicima omogućuje unos svih potrebnih podataka o plaćanju i slanje digitalnih sredstava bez napuštanja web stranice.

Swapin također radi na podršci za virtualni IBAN kao i InstaBuy rješenje za kripto kupnju, prema planu tvrtke. Alati Swapin dizajnirani su za premošćivanje jaza između kripto i tradicionalnih financija, omogućujući plaćanje bilo koje kupnje pomoću kriptovaluta kao što su BTC, ETH i više.

Zaključak

Swapin čini kriptovalute uobičajenijim za transakcije, čime se ubrzava usvajanje kriptovaluta i pomaže u rastu industrije u cjelini uključivanjem više tvrtki i njihovim povezivanjem s potrošačima koji žele potrošiti svoju digitalnu imovinu.

Da biste saznali više o Swapinu, pogledajte aplikaciju Swapin ili posjetite službenu web stranicu . Tvrtka također ima službeni blog s mnoštvom informacija o timu i mnogim B2C i B2B proizvodima i uslugama.

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije