Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?

Josipović sastavio gospodarski tim

josipović
Tomislav Miletić/PIXSELL
19.02.2010.
u 15:45

Gospodarski tim čine Damir Kuštrak, Emil Tedeschi, Veljko Ostojić, Gordana Kovačević, Katarina Ott, Dragutin Drk, Milan Stojanović i Željko Ivanković.

Uz ostala imenovanja predsjednik Josipović imenovao je i sastavio svoj gospodarski tim, a iako nema izravne ovlasti u gospodarstvu, u timu su zvučna imena domaće gospodarske scene.

Riječ je o predsjedniku HUP-a Damiru Kuštraku, predsjedniku uprave Atlantica Emilu Tedeschiju, predsjedniku uprave Riviere Poreč Veljku Ostojiću, predsjednici Ericsson Nikola Tesla Gordani Kovačević, ravnateljici Instituta za javne financije Katarini Ott, vlasniku Vindije Dragutinu Drku, vlasniku Siscije Milanu Stojanoviću i glavnom uredniku financijskog mjesečnika Banka Željku Ivankoviću.

Taj tim, rekao je Josipović, ne vidi kao konkurenciju Vladi, nego partnersko tijelo koje će pomoći da Hrvatska dobije najbolja moguća rješenja.

Komentara 8

OB
-obrisani-
15:57 19.02.2010.

Predsjedniče,objavi pod hitno REGISTAR HRVATSKIH BRANITELJA jer oni koji su branili našu zemlju toga se ne srame!!! 13000 Hrvata je poginulo za pravdu,a HDZ to uporno zloupotrebljava i oštećuje državni proračun !!! Dosta je bilo financiranja HDZ birača!!! Želimo pravdu!!!

BT
bili-tartuf
15:55 19.02.2010.

eko,..kada nezeli Milancé i Esdipi-pomocí u krizi i recesiji,..aktivira se Josipovic´-novopecéni Precidente...

FO
FOISZ
16:47 19.02.2010.

pa da mi je vidit\' ekonomsku strategiju ovog crvenog kmera. u kambodži je u 2 godine pomrlo 2 milijona stanovnika. i oni su imali crvenog kmera, koji je provodio politiku doslovno primjenjujući karl marx-ovo djelo \"kapital\". neka se crveni...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije