Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Menadžeri na okupu

Josipović odlazi u Srbiju na skup najvećih gospodarstvenika

josipovic (1)
Matija Topolovec/Pixsell
Autori: rp, nb/pd
05.10.2011.
u 17:09

Aranđelovac će od 6. do 8. listopada biti mjesto najvećeg okupljanja menadžera iz regije koje organizira Srpska asocijacija menadžera.

Na skupu u Aranđelovcu sudjelovat će predstavnici Munje, Đure Đakovića, Atlantic grupe, Nexe grupe i HUP-a. Razgovarat će se i o zajedničkom nastupu na trećim tržištima

Od 6. do 8. listopada Aranđelovac u Srbiji bit će mjesto najvećeg okupljanja menadžera iz regije koje organizira Srpska asocijacija menadžera, a inicijatori su i Hrvatska udruga poslodavaca i Združenje menadžera Slovenije. Skupu će prisustvovati više od stotinu menadžera iz Slovenije, Hrvatske, Makedonije, Crne Gore, BiH i Srbije. Na okupu će se naći vlasnici i menadžeri kompanija poput Nektara, MK grupe, Gorenja, Agrokora, Hewlett Packarda, Ikee, Alkaloida.

Nazočni će biti i predsjednici Slovenije, Hrvatske i Srbije te predstavnici Europske komisije, UN-a, Svjetske banke, MMF-a i EBRD-a. Iz Hrvatske udruge poslodavaca potvrdili su nam da će na skupu sudjelovati Ivan Miloloža (Munja), Zdravko Stipetić (Đuro Đaković), Emil Tedeschi (Atlantic grupa), Ivan Ergović (Nexe grupa), Krešimir Dundović (Nexe) i Davor Majetić (HUP). Oni će razgovarati o energetici, infrastrukturi i zajedničkom nastupu na trećim tržištima. (rp, nb/pd)

Komentara 11

VE
velikazmija
07:31 06.10.2011.

presjedniče ostanite tamo -- stalno putovati amo tamo --naporno je ostanite i skupa sa tadićem vodite poslove u korist srbije i regije --hrvatska usput -----

PC
poshten_chovek225
11:35 06.10.2011.

Pokazuje ko je I odakle -tamo mu I je mjesto skupa sa ostalim vrhom vlade RH

MA
marko53
12:18 10.10.2011.

Ne moze on bez svojih.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije