Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 170
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Još tri dana traju prijave na Uplift akademiju, jedini program u Hrvatskoj namijenjen malim poduzetnicima. Evo kako do ove edukacije!

Uplift
07.09.2021.
u 11:03

Mali ste poduzetnik? Onda najbolje znate da nam svima ponekad nedostaje inspiracije, edukacije, sredstava za nove investicije i informacije. Zato je tu Uplift akademija koja prima upise!

Do 9. rujna traju prijave na Uplift akademiju, prvi sveobuhvatni obrazovni program namijenjen svim malim poduzetnicima, posebno iz segmenta turizma i turističke ponude. Besplatnu edukaciju za 32 stipendista koja se prijave omogućio je Mastercard, a stipendisti dobivaju:

  • Besplatnu online edukaciju koju provodi Algebra namijenjenu upravo malim poduzetnicima, sa znanjima koja mogu praktično primijeniti u svojem poslovanju. Tržišna vrijednost ove edukacije je 15 tisuća kuna, u što nije uračunata vrijednost zasebnog mentorskog programa koji prolaze svi kandidati!
  • 210 sati učenja podijeljenog prema važnim poslovnim cjelinama
  • dostupne mentore koji vas vode kroz čitav proces i koji su vam na raspolaganju tijekom čitavog trajanja programa
  • program organiziran 1 do 3 dana u tjednu, uz stanku u blagdanskom razdoblju
  • mogućnost umrežavanja
  • medijsku promociju u suradnji s partnerima projekta

Tko se može prijaviti?

Uplift smo zamislili kao cjelovitu, dugotrajnu i višegodišnju platformu koja će rasti i razvijati se zajedno s poduzetnicima kojima pomaže. U prvoj sezoni projekta fokus je na turizmu pa tražimo mikropoduzetnike te male i srednje poduzetnike koji se na najširi način bave turizmom i turističkim djelatnostima, ali i sve u uslužnim djelatnostima (ugostitelje, vlasnike kafića, restorana, barova…).

Budite originalni, oduševite naš stručni žiri koji će među prijavljenima birati 32 stipendista i vidimo se na Uplift akademiji!

Zašto Uplift i kako je do svega toga došlo?

Zasigurno ste već mnogo puta čuli i pročitali da segment mikropoduzetništva te malog i srednjeg poduzetništva čini više od 99 posto domaćeg gospodarstva. Isto tako, znamo da se poduzetnici u svojem poslovanju susreću s brojnim izazovima. U te izazove možemo svrstati, između ostalog, neizvjesnosti poduzetničkog načina života, poteškoće oko pronalaska i zadržavanja kvalitetnih zaposlenika, financiranja novih poslovnih ideja ili proširenja postojećeg biznisa.

Na kraju, tu je i pandemija koja je mnogim poduzetnicima, pogotovo u segmentu turizma i povezanih djelatnosti, pojačala postojeće i donijela mnoge druge probleme. Upravo je zato Mastercard pokrenuo niz aktivnosti usmjerenih na jačanje poduzetništva koji će im pomoći da podignu svoje djelatnosti na višu razinu, postanu konkurentniji, otporniji, inovativniji i uspješniji, te tako potaknu snažnije gospodarstvo i boljitak društva u cjelini. Ukratko – da upliftaju svoje poslovanje.

Koje koristi mogu očekivati od pohađanja Uplift akademije?

Jedan od glavnih koraka na tom putu je edukacija, odnosno stjecanje novih znanja i vještina koje poduzetnici mogu primijeniti u svojem svakodnevnom poslovanju. S tom idejom pokrenuli smo Uplift akademiju koju će voditi stručnjaci iz Algebre, upravo oni koji već godinama prate sve što se događa u tehnologiji, menadžmentu, poduzetništvo i sve te trendove pokušavaju kroz različite programe obrazovanja nastoje približiti svim svojim polaznicima koji su željni učiti, napredovati i stvarati nove vrijednosti.

Uplift akademija održavat će se online i trajat će ukupno 210 školskih sati. Početak nastave predviđen je za listopad 2021. i završava u ožujku 2022., a predavanja i vježbe bit će raspoređeni na dva do tri dana tjedno.

Program Uplift akademije podijeljen je u devet cjelina:

  • Osnove kritičkog razmišljanja i rješavanje problema,
  • Alati digitalne transformacije, Poduzetništvo i inovacije,
  • Destinacijski menadžment (upravljanje destinacijom),
  • Osnove online marketinga i e-commerce,
  • Turizam i ekonomija doživljaja (upravljanje doživljajem destinacije),
  • Fondovi za financiranje projekata i razvoja,
  • Osnove financijskog planiranja i menadžersko računovodstvo,
  • Napredne prodajne i cjenovne strategije.

Paralelno s provođenjem edukativnih modula, stipendiste očekuje i intenzivan rad na vlastitim projektima pod vodstvom mentora. Na kraju, timovi će moći predstaviti svoje projektne ideje potencijalnim investitorima i tako dobiti priliku za osvajanje novčane nagrade.

Više informacija i detalja o programu i kurikulumu Uplift akademije možete pronaći ovdje.

Ne manje važno, svi sudionici Uplift akademije dobit će promociju na Uplift.hr te u okviru medijske kampanje, a pet najoriginalnijih prijava prema ocjeni stručnog žirija medijskog partnera osvojit će i medijsku kampanju za svoje poslovanje na 24sata u vrijednosti od 100.000 kuna.

Prije samog početka i za vrijeme trajanja Uplift akademije na internetskoj stranici Uplift.hr objavljivat ćemo mnoštvo zanimljivih sadržaja, inspirativne priče uspješnih poduzetnika, edukativne teme iz poduzetništva te važne informacije korisne za učinkovito vođenje poslovanja, a pisat ćemo i o samim stipendistima – sudionicima prve Uplift akademije. Stoga, prijavite se na naš natječaj, pratite Uplift.hr i zajedno s nama upliftajte svoje poslovanje!

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije