Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 165
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ležerno školovanje u maloj grupi

Jesen za specijaliste i eksperte digitalnog marketinga

Web Marketing Akademija
Foto: Promo
1/2
28.08.2017.
u 13:40

UPISI u WMA1, koja je za početnike u digitalnom marketingu i UPISI u WMA2, koja je za osobe koje su već dio digitalnog svijeta, su u tijeku, a prve tri prijave Večernjakovih čitatelja nagrađujemo popustom od 25% na cijene Akademija, kao i na cijene pojedinačnih seminara.

Web Marketing Akademija upisuje osnovni i napredni smjer uz stjecanje certifikata Specijalist, odnosno Ekspert digitalnog marketinga, čije školovanje traje 100 školskih sati raspodjeljeno u popodnevnu nastavu kroz dva i pol mjeseca. Intenzivan rad sa svakim polaznikom, koji čini malu grupu, odlika je izvrsnosti koju stječe svaki pojedinac u radu kroz osnove teorije te mnogo praktičnog rada na primjerima iz prakse, ali i na praćenju trendova kojima se koriste danas najuspješniji digitalni marketingaši.

UPISI u WMA1, koja je za početnike u digitalnom marketingu i UPISI u WMA2, koja je za osobe koje su već dio digitalnog svijeta, su u tijeku, a prve tri prijave Večernjakovih čitatelja nagrađujemo popustom od 25% na cijene Akademija, kao i na cijene pojedinačnih seminara. Akcija traje do 25.08.2017. samo za čitatelje Večernjeg, nakon čega vrijede pune cijene upisa.

Predavači na WMA1 (za poznavaoce osnova digitalnog marketinga) i WMA2 (za naprednije korisnike koji žele dostići ekspertnost) odabirani su anonimnim anketama publike, uvijek kao TOP5 predavači, na regionalnim konferencijama o digitalnom marketingu gdje su imali prilike pokazati svoje vještine i sposobnosti pri prenošenju znanja kroz dinamična predavanja za široke mase i specijalizirane seminare za one koji su tražili usavršavanje.

Foto: Promo

Osim Web Marketing Akademije, predavači predaju i na dvodnevnim seminarima o digitalnom marketingu koji traju 10 šk. sati, a za koje se izdaje certifikat.

Tvrtka Marketing Odjel d.o.o., u suradnji sa svojih 20-ak specijaliziranih predavača, nudi i široki spektar in-house edukacija koje su praktične tvrtkama koje traže točno određene tematske edukacije koje se održavaju u njihovim prostorima, prema njihovim uputama i dinamici održavanja predavanja koju oni biraju.

Znatko.com jest forumska platforma na kojoj se družimo pri izmijeni znanja u kojoj sudjeluju predavači WMA1 i WMA2 pa vas pozivamo da postanete dio naše zajednice na kojoj, između svih ostalih tema, možete od drugih članova naučiti ili sami prenijeti svoje znanje o digitalnom marketingu.

Sjednite u klupe s najboljima, učite od profesionalaca u ležernoj popodnevnoj atmosferi, steknite certifikate i budite konkurentni na tržištu rada! Čeka Vas Web Marketing Akademija!

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije