Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 157
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
od 1. studenog

Jedanaest prodajnih centara Pevexa više neće raditi nedjeljom, evo u kojim gradovima

Novootvorena Pevex trgovina u Križevcima
Foto: Josip Regovic/PIXSELL
1/3
24.10.2022.
u 14:01

Od 23 hrvatska grada u kojima Pevex ima prodajne centre, nedjeljom neće raditi oni u Kutini, Križevcima, Virovitici, Čakovcu, Makarskoj, Karlovcu, Koprivnici, Vukovaru, Bjelovaru, Vinkovcima i Dubrovniku

Jedanaest prodajnih centara Pevexa od 1. studenog više neće raditi nedjeljom. Kako navode iz trgovačkog lanca, to je rezultat zajedničke odluke zaposlenika i Uprave čime kompanija nastoji s jedne strane imati zadovoljne zaposlenike, a s druge pratiti tržišna kretanja.

Od 23 hrvatska grada u kojima Pevex ima prodajne centre, nedjeljom neće raditi oni u Kutini, Križevcima, Virovitici, Čakovcu, Makarskoj, Karlovcu, Koprivnici, Vukovaru, Bjelovaru, Vinkovcima i Dubrovniku.

- Kontinuirano radimo na zadovoljstvu naših djelatnika i osim što im povećavamo materijalna prava važno nam je njihovo zadovoljstvo i mišljenje. Tako smo i ovu odluku donijeli zajednički jer želimo imati zadovoljne kupce, ali i motivirane djelatnike – istaknuo je predsjednik Uprave Pevexa Krešimir Bubalo.

Ova odluka će, navode, za sad vrijediti do 1. ožujka iduće godine. 

Također, iz Pevexa ističu kako kupci neće biti zakinuti jer svakodnevno imaju dostupnost čak 27 prodajnih centara diljem Hrvatske. Također, postoji i mogućnost online kupnje 24 sata dnevno.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije