Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 79
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
U tijeku

Javni natječaj za godišnje nagrade za razvoj hrvatskog zelenog gospodarstva

croenergo.eu
Foto: croenergo.eu
18.03.2014.
u 12:46

Savez za energetiku Hrvatske otvorio je treći po redu javni natječaj za dodjelu prestižnih godišnjih nagrada istaknutim hrvatskim poduzetnicima i novinarima za razvoj zelenog gospodarstva.

Cilj dodjele nagrade je sustavno poticanje poslovne zajednice na razvoj štednog, zelenog i konkurentnog gospodarstva, a sustavom nagrađivanja izdvajaju su vodeći nacionalni programi i projekti hrvatskih poduzetnika i novinara.

Javni natječaj otvoren je do 31. ožujka 2014. godine, a svečanost dodjele nagrada održati će se u mjesecu travnju.

Institucije, pravne i fizičke osobe te novinari u mogućnosti su se prijaviti u 10 kategorija: najbolji ukupni program hrvatskog zelenog gospodarstva; najbolji start-up hrvatskog zelenog gospodarstva; najbolja usluga hrvatskog zelenog gospodarstva; najbolji proizvod hrvatskog zelenog gospodarstva; najbolja tehnologija hrvatskog zelenog gospodarstva; najbolja marketinška kampanja hrvatskog zelenog gospodarstva; najbolji web program hrvatskog zelenog gospodarstva; najbolji menadžer hrvatskog zelenog gospodarstva; najbolji novinar hrvatskog zelenog gospodarstva te najbolji team hrvatskog zelenog gospodarstva.

Dobitnici nagrada osvajaju i pravo na petogodišnje korištenje i isticanje oznake GREEN MARK, a koju u Republici Hrvatskoj koristi 60 institucija i pravnih subjekata.

Generalna tema ovogodišnjeg natječaja je "ekološka proizvodnja hrane", slijedom čega će se izbor glavnog dobitnika, od svih pristiglih prijava, fokusirati na navedenu temu. Tekst javnog natječaja i obrazac za prijavu u mogućnosti ste preuzeti na sljedećem linku.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije