Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
Naslovnica Biznis Kompanije i tržišta

Janko Popović Volarić novo je zaštitno lice CARWIZ rent a cara

Janko Popović Volarić u novoj glumačkoj ulozi prepoznao fleksibilnost, jednostavnost i učinkovitost poslovnog najma
22. listopada 2019. u 09:43 275 prikaza
CARWIZ rent a car
Foto: Promo
Pogledajte galeriju 1/2

CARWIZ rent a car potpisao je ugovor s Jankom Popovićem Volarićem, jednim od najpoznatijih hrvatskih glumaca i članom žirija hrvatskog Supertalenta, čime je Popović Volarić postao zaštitno lice Carwizove poslovne ponude.

CARWIZ rent a car | Autor : Promo Foto: Promo Barbara Mrkić, direktorica marketinga CARWIZ rent a cara Kvaliteta na kojoj temeljimo poslovanje u potpunosti se ističe u trenutcima povezivanja s osobama i tvrtkama s kojima dijelimo iste afinitete – svakog dana biti još bolji nego prethodnog. Kada tome pridodamo jednostavnost, fleksibilnost i učinkovitost, kvalitete Carwizove ponude koje savršeno opisuju naš odnos s Jankom, dobivamo početak jedne ugodne i vjerujem uspješne suradnje“, izjavila je uoči potpisivanja ugovora Barbara Mrkić, direktorica marketinga CARWIZ rent a cara.

Popović Volarić priznao nam je da i u privatnom životu odabire Carwiz vozila budući da zbog prirode posla u svakom trenutku uz sebe treba pouzdanog partnera za svoja putovanja.

Osim poslovne ponude, naš poznati glumac se u novoj kampanji s Carwizom za potrebe spota okušao i u vožnji automobila namijenjenih promociji jedinstvene poslovne ponude putem CARWIZ rent a cara:

U mnogim sam se glumačkim ulogama našao u ulozi vozača automobila, tako da ovo gotovo više i nije bio glumački potez, već gušt. Posebice zbog toga što sam i osobno Carwizov korisnik. Snimali smo s odličnom, uhodanom ekipom u raznim krajevima Hrvatske kako bismo naglasili jednostavnost, učinkovitost i fleksibilnost poslovanja s Carwizom koju sam i sam iskusio“, rekao je Popović Volarić.

Novi spot Carwizove kampanje za poslovnu ponudu namijenjen je promociji vozila za dugoročne najmove koju krasi jednostavnost optimiziranja troškova, fleksibilnost najma vozila i učinkovitost održavanja koja se krije u Carwizovoj brizi o vašem vozilu.

PBZ
#OSTAJEMDOMA
Plaćaj račune i upravljaj svojim financijama online: savjeti za organizaciju bez odlazaka u poslovnicu banke
PBZ
#OSTAJEMDOMA
Vodič za biznis: online usluge koje će vam dati uvid u poslovanje u svakom trenutku