Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 38
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Croatia Airlines

Izravni letovi Zagreb-Bukurešt tri puta tjedno do listopada

Croatia Airlines
Foto: Željko Lukunić/PIXSELL
23.05.2017.
u 07:00

Na svečanom letu zrakoplovom Dash-Q400 u glavni rumunjski grad stigla su 73 putnika. CA vidi veliki potencijal u Rumunjskoj

Hrvatska nacionalna aviokompanija Croatia Airlines prvi je put u svojoj povijesti u mrežu svojih odredišta uključila Bukurešt. Svečani let na relaciji Zagreb – glavni rumunjski grad obavljen je jučer zrakoplovom Dash-Q400 s kapacitetom od 76 putnika, a na svečanom letu bila su 73 putnika.

Do sredine listopada ove godine Croatia Airlines će Zagreb i Bukurešt povezivati tri puta tjedno – ponedjeljkom, srijedom i petkom.

Prema riječima predsjednika uprave CA Krešimira Kučka, u hrvatskoj aviokompaniji očekuju da će ove godine na letovima između Zagreba i Bukurešta prevesti oko 10.000 putnika.

Kučko je istaknuo i da rumunjsko tržište ima veliki potencijal i da je uvjeren kako će izravni letovi pridonijeti još snažnijoj suradnji dviju država u poslovnom smislu. Hrvatski veleposlanik u Rumunjskoj Davor Vidiš naglasio je da će letovi Croatia Airlinesa zasigurno biti poticaj za još veći dolazak turista, poslovna putovanja ili posjete kulturnih djelatnika i sportaša.

Osim Bukurešta, CA je ove turističke sezone uvela i nove izravne letove za Stockholm, Oslo i Helsinki.

Komentara 1

ST
stormrider
13:45 24.05.2017.

Bilo bi bolje, da umjesto tri puta tjedno Zagreb-Bukurest utvrde liniju Zadar-Züruch! Koja budalastina! Kome to odgovara?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije