Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 75
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
bolja veza s azijom

Iz Zagreba s Qatar Airwaysom izravni letovi za Dohu

Qatar Airways (1)
Foto: Davor Puklavec/Pixsell
1/3
09.05.2012.
u 17:03

Qatar Airways od danas svakodnevno leti i iz zagrebačke zračne luke, a ovo je 30. europsko odredište poznate azijske zrakoplovne kompanije

Od danas će se iz Zagreba svakodnevno moći izravno letjeti za zemlje Perzijskog zaljeva. Naime, Qatar Airways od danas leti i iz zagrebačke zračne luke, a svoj su dolazak u Hrvatsku proslavili vodenim pozdravom zrakoplova koji je iz Dohe sletio na Pleso.

Inače, Zagreb je i 30. europsko odredište popularnog azijskog avioprijevoznika.

– Tijekom posljednjih 18 mjeseci znatno smo povećali svoju prisutnost u Europi i vrlo mi je drago što danas mogu objaviti kako je Zagreb postao 30. odredište Qatar Airwaysa u Europi, 114. na svijetu i prva veza Hrvatske sa zemljama Perzijskog zaljeva – kazao je predsjednik uprave Akbar Al Baker koji je na inauguracijskom letu stigao u Zagreb.    

Qatar Airways na liniji Zagreb – Doha letjet će Airbusom A320 s dva razreda, poslovni razred imat će 12 mjesta, a ekonomski do 132.

Komentara 2

Avatar bok
bok
19:44 09.05.2012.

jako dobro!

PU
pukovnik1
20:19 09.05.2012.

nije mi jasno što ovi jadnici iz croatia airlinesa rade na dočeku kataraca

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije