Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 92
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

INA vjernog kupca nagradila BMW-om

INA vjernog kupca nagradila BMW-om
Foto: Jurica Galoić/Pixsell
1/2
21.12.2018.
u 09:03

Atraktivni BMW 520 D s M sportskim paketom opreme osvojio je Inin kupac iz Bilja

INA je svečano uručila glavnu nagradu sretnom dobitniku SMS nagradne igre „Natoči i osvoji“ te na taj način započela blagdansko darivanje svojih kupaca.  

Inin kupac Luka Marinović točio je gorivo na Ini i postao  dobitnik glavne nagrade, BMW-a, u nagradnoj igri „Natoči i osvoji.“ Ovom su nagradnom igrom promovirana Class Plus goriva kao odgovor kompanije na sve strože tehničke zahtjeve europskih direktiva, automobilske industrije i zaštite okoliša. Sretnom dobitniku ključeve atraktivnog automobila svečano je, na maloprodajnom mjestu Miramarska u Zagrebu, uručio Darko Markotić, operativni direktor Usluga kupcima i maloprodaje, koji je tom prilikom izjavio: „Drago nam je što je INA na ovakav način započela blagdansko darivanje svojih vjernih kupaca. Još jednom smo pokazali kako se na Ininim maloprodajnim mjestima isplati kupovati, ne samo zbog goriva vrhunske kvalitete, robe široke potrošnje i kvalitetne usluge, već i nevjerojatne mogućnosti da samo jednom poslanom SMS porukom osvojite automobil.

Foto: Jurica Galoić/Pixsell

INA je nagradila još 15 svojih vjernih kupaca INA karticama u pojedinačnoj vrijednosti od 2.000,00 kn.

Nagradna igra, koja se održavala između 24. rujna i 9. prosinca 2018., bila je jedna od najuspješnijih koje je kompanija organizirala. U njoj su u velikom broju sudjelovali Inini kupci koji su SMS porukom slali kodove svojih računa većih od 250 kuna. Vrijednim i atraktivnim nagradama INA se kao vodeća kompanija u naftnom poslovanju u Hrvatskoj, s najbrojnijom i najmodernijom maloprodajnom mrežom, nastojala zahvaliti za vjernost svojim kupcima. Izvlačenje dobitnika održalo se 11. prosinca u Upravnoj zgradi kompanije na adresi Avenija Većeslava Holjevca 10 u Zagrebu.

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije