Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 179
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NE PIJTE GA

Imate li ovo mlijeko kod kuće? Povlači se s tržišta

Mlijeko
Lukas Schulze/DPA/PIXSELL
31.08.2021.
u 18:31

Riječ je o trajnom mlijeko bez laktoze Sobbeke 1 litra, proizvođača tvrtke Molkerei Söbbeke GmbH

Ministarstvo poljoprivrede izvijestilo je u utorak o povlačenju s tržišta trajnog mlijeka bez laktoze, 3,5 posto mm, Söbbeke 1 litra, proizvođača tvrtke Molkerei Söbbeke GmbH, s uporabom do 15. studenoga 2021, zbog organoleptičke promjene u mlijeku tj. promjene u standardnom okusu.

Proizvod nije u skladu s Uredbom o utvrđivanju općih načela i uvjeta zakona o hrani iako ne predstavlja rizik po zdravlje ljudi, navodi se u priopćenju.

Ključne riječi

Komentara 19

SJ
Sve je uzalud
20:08 31.08.2021.

..svi nutro proizvodi su ...čistokrvni otrovi..........

FM
fmica
20:09 31.08.2021.

ko pokraj vindije i dukata kupuje ta uvozna mlijeka nije za drugo nego de se otruje....

Avatar fredi
fredi
21:20 31.08.2021.

Možda je došlo vrijeme da se objavljuju liste prehrambenih artikala koje smijemo konzumirati, s obzirom na to koliko se proizvoda povlači?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije