Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 178
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
traže 29 radnika

IKEA zapošljava – rok za prijavu produžen!

'Ikea flags  wave during the laying of the foundation stone at the construction site of the Ikea Scandinavian Center in Luebeck, Germany, 07 March 2013. Photo: MARKUS SCHOLZ/DPA/PIXSELL'
27.11.2013.
u 12:21

Najviše prijava, njih 180, došlo je za poziciju voditelja tima u odjelu odnosa s kupcima gdje se prima troje ljudi

Na oglas kojim IKEA zapošljava 29 budućih kolega, a koji je kompanija objavila u petak, 22.studenog na stranicama www.IKEA.hr , do sada je zaprimljeno gotovo 900 prijava kandidata.

Najviše prijava, njih 180, došlo je za poziciju voditelja tima u odjelu odnosa s kupcima gdje se prima troje ljudi, priopćila je kompanija. Na drugom mjestu “popularnosti” je pozicija dizajnera interijera za koju su pristigle 123 prijave, a prima se petero ljudi. Slijede pozicije grafičkog dizajnera i voditelja održivog razvoja s više od 100 prijava.

Zbog naglog povećanja posjeta na stranicu www.IKEA.hr u petak 22.studenog došlo je do otežanog rada stranice pa je IKEA za jedan dan produžila rok prijava. Tako se svi zainteresirani umjesto do 1.mogu prijaviti do 2. prosinca do ponoći.

– Prema dosadašnjim iskustvima, najveći broj kandidata prijavi se posljednjih nekoliko dana prije isteka roka. Još jedanput pozivamo zainteresirane da pažljivo poprate cjelokupni postupak koji se odvija isključivo putem stranice www.IKEA.hr. To se ponajviše odnosi na odgovarajući format životopisa. Naime, IKEA je u svrhu što brže i kvalitetnije obrade pristiglih ponuda priložila IKEA predložak životopisa za svaku pojedinu poziciju. Kandidati trebaju prvo preuzeti životopis, popuniti ga i zatim priložiti u naš sustav – napomenuli su u kompaniji.

>>IKEA u prvih 5 dana natječaja primila više od 900 prijava

 

 

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar Nihon no Koku
Nihon no Koku
14:05 27.11.2013.

IKEA prodaje samo nekvalitetnu robu, robu kratkog roka zato je i jeftina a za kupca je zapravo skupa jer sve sto je kratkog roka za kupca je skupo. Naziv IKEA je utemeljitelj Ingvar Kamprad, te je skracenica za Ingvar Kamprad,rad, Elmtaryd, Agunnaryd. Evo Elmtaryd stariji pravopis poljoprivrednog Älmtaryd gdje Kamprad odrastao.Farma se nalazi u zupi Agunnaryd. Tvrtku je osnovao 1943 kad mu je bilo samo sedamnaest godina. U pocetku sje prodavao olovke, okvire za slike, satovi, nakit, carape, torbice i sve ostalo sto je Kamprad dosao preko. Namjestaj se poceo prodavati od 1947 a 1955 zapoceo je sa self-dizajniran namjestajem. Ikea Grupa je Nizozemska zaklada Stichting Ingka Foundation posjeduje sve dionice u holding Ingka Holding BV , koji je pak vlasnik trgovina u nekoliko zemalja te jenajveći franšize koncepta Ikea . Tvrtka Inter IKEA Systems BV , koja je vlasnik imena i koncepta te je registrirana u Nizozemskoj . U vlasnistvu holdinga Inter IKEA Holdinga SA registrirana u Luksemburgu , koja je pak u vlasnistvu Zaklade Interogo zaklade , registrirane u Lihtenstajnu koja je prema Ingvar Kampradu " po kontrolom moje obitelj i upravlja Upravni odbor koji se sastoji iskljucivo od vanjskih redatelja . " Svake godine , placa sve IKEA fransize tri posto prodaje u fransiznu naknadu za Inter IKEA Systems . U 2005 , promet je bio 135 milijarde , koji je tada dao Inter Ikea Systems, doprinos od tek nesto vise od cetiri milijarde toj godini . Ikano Group , sa sjedistem u Nizozemskoj , nosi medu ostalim maloprodaje i financijskom poslovanju . Tako da Svedska od tog silnog novca ne dobiva ni lipu poreza.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije