Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 126
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ponovo na natječaju

IGH ne odustaje od izgradnje autoceste u Crnoj Gori

autocesta
VL FOTO
31.12.2011.
u 17:35

Nakon neuspješnog pokušaja Konstruktora, IGH je predao ponudu na natječaj za izgradnju autoceste u Crnoj Gori.

Institut IGH u konzorciju s austrijskim ILF Consultingom ponovno se javio na natječaj za izgradnju autoceste u Crnoj Gori, prenosi HRT.

Na natječaj za izbor tvrtke koja bi u roku od pet mjeseci trebala izraditi tehničku studiju i elaborat za crnogorsku autocestu od Bara od granice sa Srbijom, prijavilo se još ukupno pet kompanija, odnosno konzorcija iz Italije, Njemačke, Srbije, Španjolske i Crne Gore.

Nakon isteka predviđenog roka za izradu studije, crnogorska će Vlada razmatrati opcije o objavljivanju tendera ( ponuda na javnom nadmetanju koja, između ostalog, sadrži komercijalne uvjete ponuđača) za autocestu. Pobjednik natječaja bit će objavljen u drugom tjednu siječnja 2012. godine.

Tender za izbor graditelja crnogorske autoceste raspisan je u listopadu 2008. godine, a do sad su ga, uz hrvatski Konstruktor, neuspješno pokušavali započeti grčko-izraelski konzorciji Actor-Shikun Binui i nekoliko kineskih kompanija.

 

Komentara 23

OB
-obrisani-
19:01 31.12.2011.

31.12.2011. u 18:31h neverane je napisao/la: Što je,ali i Radić više nema za režije? ------------------------------------------------------------------- Ovo je ocito utakmica,.....a kod nas je bilo dogovorno.

SA
Savjest
19:04 31.12.2011.

Treba ponovno spojiti \"dva oka u glavi\"!

NE
neverane
18:31 31.12.2011.

Što je,ali i Radić više nema za režije?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije