Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 183
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TURIZAM

I Hrvatska dio prestižnog hotelskog udruženja Relais&Chateaux

Darko Lorencin
Patrik Macek/PIXSELL
13.12.2013.
u 16:06

Uvršteni su Hotel Bastion iz Zadra, Palaču Lešić Dimitri s Korčule i Stancije Meneghetti iz Istre

Relais&Chateaux, udruženje 520 izvanrednih obiteljskih hotela i vila, u svoju će ponudu u 2014. godini uvrstiti i tri obiteljska hotela iz Hrvatske: Hotel Bastion iz Zadra, Palaču Lešić Dimitri s Korčule i Stancije Meneghetti iz Istre, javlja Ministarstvo turizma.

"Uvrštavanje Hotela Bastion, Palače Lešić Dimitri i Stancije Meneghetti od strane Relais&Chateaux-a u svoju ponudu, odnosno prihvaćanje Hrvatske kao jedne od 60 destinacija u kojima su prisutni, izravan su pokazatelj kako Hrvatska radi velike korake na turističkoj karti svijeta te da se krećemo u smjeru ostvarenja zacrtanih ciljeva, od kojih je najvažniji ulazak Hrvatske među 20 turistički najkonkurentnijih zemalja svijeta. U Europi postoji svega 202 lokacije koje su uvrštene u Relais&Chateaux vodiče izvan Francuske te smo ponosni da od sada i Hrvatska ima tri svoja predstavnika u ovom prestižnom društvu", rekao je ministar turizma Darko Lorencin.

>> Valamar dobio certifikat kao vodeći poslodavac u turizmu

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije