Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 24
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pripajanje

HT i T-Mobile Hrvatska spojeni u jedno društvo

ht
Arhiva VL
04.01.2010.
u 10:08

Upisom u sudski registar Trgovačkog suda u Zagrebu 31. prosinca 2009. godine društvo T-Mobile Hrvatska prestalo je postojati, a HT je postao sveopći pravni sljedbenik pripojenog društva.

Na temelju ugovora o pripajanju koji su HT - Hrvatske telekomunikacije i T-Mobile Hrvatska sklopili dana 29. listopada 2009., zadnji dan prošle, 2009. godine napravljen je upis pripajanja u sudskom registru Trgovačkog suda u Zagrebu.

Tim upisom u sudski registar T-Mobile Hrvatska prestao je postojati te je društvo HT postalo sveopći pravni slijednik pripojenog društva i time stupilo u sve pravne odnose pripojenog društva.

Ključne riječi

Komentara 2

UK
Ugo Kajvez
00:15 05.01.2010.

1412 pregleda i nitko nije ostavio komentar? ..... taj mud.... ima dobru zaštitu u VL ....

OB
-obrisani-
14:03 16.02.2010.

spojili se oni u jedno društvo kako bi bili efikasniji u otimačini onoga što smo mi platili i još si dijele dividendu ,a nije bitno što nas nisu isplatili svakoga po 1000 eura koliko smo platili mrežu a koju su oni prisvojili i dali postoji institucija koja će pokrenuti istragu o ovoj otimačini i dati nam dionice ili nas obeštetiti za plaćenu infrastrukturu koju oni obilato naplaćuju

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije