Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
unaprjeđenje

Hrvoje Mršić novi član Uprave Elektro-Kontakta

hrvoje mršić
Elektro-Kontakt
04.09.2012.
u 12:45

Dosadašnji predsjednik Uprave dr. Karlheinz Hörsting je na vlastiti zahtjev odstupio s te pozicije te prelazi u Nadzorni odbor, dok je novi predsjednik Uprave postao dosadašnji član Uprave zadužen za administrativni sektor, Egon Kofler

Nadzorni odbor imenovao je Hrvoja Mršića novim članom Uprave Elektro-Kontakta, vodećeg hrvatskog proizvođača prekidača i regulatora za kućanske aparate, kao i elektroinstalacijskog materijala. Hrvoje Mršić dolazi na mjesto člana Uprave zaduženog za proizvodnju.

Mršić je diplomirao na Fakultetu strojarstva i brodogradnje u Zagrebu, a karijeru je započeo u društvu Elektro-Kontakt 1997. godine na radnom mjestu tehnologa. Tijekom 15 godina provedenih u Elektro-Kontaktu sudjelovao je u stvaranju modernih proizvodnih linija Elektro-Kontakta te unapređenju i jačanju njegova položaja na domaćem i svjetskom tržištu. Na poziciju člana uprave Hrvoje Mršić dolazi s pozicije rukovoditelja proizvodnje.

Dosadašnji predsjednik Uprave dr. Karlheinz Hörsting na vlastiti je zahtjev odstupio s te pozicije te ponovno prelazi u Nadzorni odbor, dok je novim predsjednikom Uprave imenovan dosadašnji član Uprave zadužen za administrativni sektor Egon Kofler.

Elektro-Kontakt u Hrvatskoj zapošljava 1.000 radnika. S ukupnim prihodom od oko 62 milijuna eura, od čega se preko 90 posto ostvaruje izvozom, Elektro-Kontakt se svrstava među vodeće hrvatske kompanije i jedan je od najvećih domaćih izvoznika. Elektro-Kontakt je dio E.G.O. Grupe, međunarodne korporacije koja posluje u 13 zemalja diljem svijeta i zapošljava više od 6.000 zaposlenika.

 

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije