Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 151
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Projekti

Hrvatski Best Buy Award i QUDAL od danas na švicarskoj adresi

zurich
19.01.2012.
u 08:45

U Axiosu kažu da su od početka razvitka Best Buy Award te QUDAL projekti zamišljeni za šire međunarodno tržište

Švicarska organizacija ICERTAS GmbH od danas na međunarodnom planu preuzima inovativne i uspješne projekte istraživanja i nagrađivanja vodećih proizvoda i usluga Best Buy Award i QUDAL – QUality meDAL, koje je u prošle dvije godine našem tržištu razvijala i provodila tvrtka Axios. Uz Best Buy Award i QUDAL, čiji je, u kategoriji Dnevnih novina, ponovni nositelj upravo Večernji list, preuzeli su i inovativnu istraživačku metodu DEEPMA (Deep Mind Awareness).

– ICERTAS će prije svega imati ulogu međunarodne promocije i širenja projekata DEEPMA, QUDAL i Best Buy Award, dok daljnji razvitak i operativa ostaju u RH – kazao je Robert Slavečki, član uprave ICERTAS-a i direktor Axiosa. Plan je da se Best Buy Award i QUDAL modeli putem kvalitetnih franšiznih partnera do 2015. prošire na tržišta CE Europe, potom i ostala iznimno propulzivna tržišta.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije