Naslovnica Biznis Kompanije i tržišta

Hrvatska pošta pokreće digitalnu televiziju

U suradnji s Odašiljačima i vezama Hrvatska pošta nudit će svojim korisnicima digitalnu televiziju
16. veljače 2012. u 19:36 24 komentara 40 prikaza
postar
Foto: Arhiva VL

Hrvatska pošta pokreće još jedan posao. Do ljeta trebala bi osposobiti svoju digitalnu televiziju i postati prava konkurencija, primjerice, HT-u i njegovu MAXtv-u. A danas su u to ime Robert Jukić, predsjednik uprave Hrvatske pošte, i Denis Nikola Kulišić, predsjednik uprave Odašiljača i veza, potpisali ugovor. Digitalna televizija Hrvatske pošte temeljit će se na sustavu emitiranja zemaljske digitalne televizije DVBT 2, a za korištenje televizije neće trebati internetska veza.

Hrvatska pošta dobila je desetogodišnju koncesiju i bit će dostupna gotovo svim građanima u Hrvatskoj jer signal pokriva više od 95 posto područja.

U ponudi bit će šezdesetak programa, a cijena će, kao i kod ostalih, ovisiti o paketima. Prodajna mreža Hrvatske pošte, u što su uključeni i poštari, bit će svakako dodatna prednost pred konkurencijom.

Uz TV, korisnici će "dobiti" i virtualni poštanski ured te će moći i zaprimati poštu u elektroničkom obliku ako se odluče i za tu uslugu. Korisnik će na TV-u moći provjeriti svoju poštu i, ako želi, zatražiti da mu se pošta dostavi i u papirnatom obliku.

 

Detonantno izgaranje
Neželjeno detonantno izgaranje
Što je famozni „misfire“ koji često spominju u Top Gearu i The Grand touru

A1 izdvaja za Vas

  • Deleted user:

    Zar je Linić et Com. neće prodati?

  • djuka1:

    Samo nek bude jeftiniji od Mudrinića

  • awatar:

    Može mi neko pojasnit na koju foru če to radit,imam 2 tv prijamnika sa ugrađenim dvb-t resiverima,ali ovo je dvb-t2,koja je razlika????