Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NOVA UPRAVA

HPB od jučer vodi Marko Badurina

Marko Badurina
Foto: Boris Ščitar/Večernji list/PIXSELL
1/6
VL
Autor
Valentina Wiesner
12.09.2019.
u 07:10

Dosadašnje vodstvo: Tomislav Vuić, Domagoj Karadjole i Mladen Mrvelj nakon petogodišnjeg mandata odlaze iz HPB-a.

Vođenje Hrvatske poštanske banke od jučer je u rukama novog predsjednika uprave Marka Badurine te članova uprave Ante Mihaljevića i Ivana Solde. Mandat im traje sljedeće dvije godine.

Dosadašnje vodstvo: Tomislav Vuić, Domagoj Karadjole i Mladen Mrvelj nakon petogodišnjeg mandata odlaze iz HPB-a.

Badurina je karijeru započeo u riznici nekadašnje Volksbanke, danas Sberbanka, gdje je posljednje dvije godine bio savjetnik uprave za razvoj i provedbu strategije u segmentima poslovanja na financijskim tržištima i investicijskom bankarstvu te za unapređenje poslovanja s institucionalnim i korporativnim klijentima.     

Komentara 1

TO
tolitol
11:37 12.09.2019.

Inače ne komentiram fotografije no morao sam nakon ove u opremi članka otvoriti i ostale u galeriji. Ne znam pretjerujem li, ali valjda elementarna (čak ne samo i marketinška) logika nalaže da se nasmiješiš svojoj (potencijalnoj) klijenteli, a ne da izgledaš kao da te netko vodi pred streljački vod. Tim više što se radi o banci u državnom vlasništvu. Ajde da je jedna fotografija u pitanju, ali baš na svakoj?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije