Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 103
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Odlazak

Horst Pirker podnio ostavku na mjesto predsjednika uprave Styrie

Horst Pirker
13.09.2010.
u 18:15

Horst Pirker podnio je ostavku zbog različitih viđenja buduće orijentacije koncerna. Ostavka stupa na snagu 30. rujna 2010.

Horst Pirker podnio je ostavku na mjesto predsjednika uprave Styrie zbog različitih viđenja buduće orijentacije koncerna. Ostavka stupa na snagu 30. rujna 2010. godine. Styria Media Group AG  za Pirkerova mandata od regionalnoga medijskog poduzeća razvila se u značajan međunarodni koncern koji danas posluje u nekoliko zemalja i zapošljava otprilike 3500 djelatnika.

Uime Nadzornog odbora, koji izražava žaljenje zbog ove odluke, njegov predsjednik dr. Johann Trummer zahvalio je dr. Pirkeru na iznimnim poduzetničkim uspjesima.

- Styria je uspješno poduzeće s prvorazrednim djelatnicima na svim razinama, i oni su stvarni nositelji vrlo uspješnog razvoja proteklih godina. Poduzeću želim da uspješno svlada sve izazove koji mu predstoje u budućnosti - izjavio je Pirker.

Druga dva člana uprave, dr. Wolfgang Bretschko i dr. Klaus Schweighofer, preuzimaju resore koje je dosad u koncernu vodio dr. Horst Pirker.

Grupa Styria u 2010. godini očekuje najbolji rezultat poslovanja u svojoj povijesti.

Ključne riječi

Komentara 3

ZA
zagabria1
18:47 13.09.2010.

kako to mislite razvila se u medjunarodni koncern? Zar je prisustvo u Hrvatskoj i Srbiji dovoljno za to. Prije bi rekao da love u regiji. A ovaj gospodin vjerojatno vidi kuda to sve ide, tj tiskani mediji su na zalazu.. Pa sta ce nego otic

Avatar Ivica6
Ivica6
21:11 13.09.2010.

zagabria1, mislim da imaju svoje podružnice i razvijeno poslovanje u Sloveniji, Srbiji, Austriji, Italiji i Hrvatskoj.

OB
-obrisani-
22:33 13.09.2010.

Prije 7 mjeseci otvorila se nova prilika da se izvučete iz financijske krize. Ta prilika je www.gdi-wealth.ws. Ova web stranica pomogla je više od 400 ljudi da se spase od \"propasti\", tj. bankrota, a neki od njih ne samo da su se oduprli krizi, već su i osigurali mjesečne prihode veće od 8000 kuna! Ukratko, www.gdi-wealth.ws je pomogao mnogima da promijene svoj život. Zašto ne bi i VAMA?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije